Seks

Erotiek in de schoolbanken

Erotiek in de schoolbanken

Ellis kijkt verveeld op haar horloge. Het voelt alsof dit college echt drie uur duurt, jeetje wat saai. Meneer de Vries heeft van spannend vertellen weinig kaas gegeten. Tel daar bij op dat accountancy ook nog eens niet haar favoriete vak is én dat het maandagochtend is. Wat een hel. Ze zakt nog iets dieper onderuit en pakt haar telefoon er maar weer eens bij.

Hé, een berichtje van Felix. Ze glimlacht. Felix is haar moduulgenootje, maar vond het blijkbaar te moeilijk om zo vroeg naar college te komen. ‘Allerliefste Ellis’, leest ze, ‘mag ik jouw aantekeningen please overnemen? Ik heb vanochtend een puppy gered van de verdrinkingsdood, de ozonlaag gedicht en de Nobelprijs voor de vrede gewonnen, dus helaas had ik het wat te druk.’. Ze onderdrukt een lach, wat een praatjesmaker. ‘Sorry’, schrijft ze terug, ‘ik heb m’n schrift net uitgeleend aan de Dalai Lama, hij had hetzelfde excuus’.

Ondertussen kijkt ze even op om te zien of meneer De Vries nog iets interessants behandelt, maar zijn gemompel is even eentonig als het was. Haar telefoon trilt. Felix ouwehoert nog een beetje verder en ze kan een kriebel in haar buik niet onderdrukken. Ze zitten dit moduul samen in de klas. Hiervoor kwam ze hem af en toe tegen tijdens het uitgaan in de Doelesteeg, maar ze hadden nooit echt met elkaar gepraat.

Leeuwarden is ook zo klein: je komt altijd weer dezelfde mensen tegen. Ellis is nu bezig met het derde jaar van haar studie. Vooraf had ze nooit gedacht dat ze het zo naar haar zin zou hebben in Leeuwarden. Toen ze na de middelbare school vanuit Amsterdam hier naar toe verhuisde, verklaarden haar vriendinnen haar voor gek. Wat moet je nou in Leeuwarden?

Ze is blij dat ze niet heeft geluisterd: de afgelopen jaren is Leeuwarden haar nieuwe thuis geworden. Opeens schrikt ze op vanuit haar gepeins, iedereen komt in beweging en meneer De Vries is opgehouden. Het college is voorbij, eindelijk! Snel pakt ze haar tas en springt overeind. Eerst even lunch halen en een goede kop koffie bij de kantine en dan Charlotte even appen of ze niet gewoon het college van vanmiddag zullen skippen en in plaats daarvan lekker chillen in de Prinsentuin. Het is zulk mooi weer vandaag! Felix appt weer. ‘Ga je vanmiddag wel naar college of heb je andere plannen?’. Ze glimlacht. ‘Hoezo, durf je niet zonder me naar de les?’ vraagt ze plagend. ‘Daar kom je snel genoeg achter…’ appt hij terug. Ze voelt weer diezelfde kriebel in haar buik en ineens voelt ze iemand achter haar staan die twee handen over haar ogen legt. ‘Raad eens,’ zegt een bekende stem achter haar.

To be continued!

 

Show More

Related Articles

Geef een reactie

Check Also
Close
Back to top button
Close
Close