Zotte Complotten

Aluhoedjes: Aids is man-made

In de rubriek Aluhoedjes behandelen we de meest spraakmakende complottheorieën. 911 was an inside job, JFK is vermoord door de CIA en de Illuminati heersen over de wereld. Geloof het (of niet)!

In deze editie van Aluhoedjes: Aids is man-made.

Aids, wat was dat ook alweer?

Even een opfriscursus voor de aidslozen onder ons: aids is een ziektebeeld dat ervoor zorgt dat je afweersysteem zijn werk niet meer (goed) doet. Daardoor ben je gevoeliger voor [noem-hier-een-willekeurige-ziekte]. Dit zorgt ervoor dat je standaard levensverwachting van 80+ wordt omgetoverd naar slechts zes tot achttien maanden. Dat is nogal een verschil! Sinds de ontdekking van aids zijn er meer dan 36 miljoen mensen aan overleden. In den beginne (lees: jaren 80) zagen wij het in de Westerse wereld als ‘homokanker’, maar daar zijn we op teruggekomen toen we erachter kwamen dat ook veel heteroseksuele Afrikanen aan aids lijden.

Monkeybusiness

Wetenschappers vermoeden dat het hiv-virus (de eerste stap richting aids) bij de mens is terechtgekomen door een toegenomen contact tussen mensen en apen. Het jagen op apen, eten van apen (omnomnom), kappen van het regenwoud… en misschien waren er ook mensen die zich wel heel erg aangetrokken voelden tot die felrode bavianenbilletjes (laten we die mensen Apofielen noemen). Maarrrrr…

Waar blijft die complottheorie?

Wat weten wetenschappers er nou van? Die worden toch allemaal omgekocht door de overheid? Sommige mensen geloven dat aids in een Amerikaans laboratorium is ontwikkeld om minderheden te laten verdwijnen. Boosdoener? De overheid, natuurlijk! Waarom men dat denkt? Aids komt relatief meer voor onder homo’s en Afro-Amerikanen en het zou de overheid goed uitkomen om deze groeperingen een ernstige ziekte te geven. Buitenbeentjes, armen en criminelen… langzaamaan laten sterven die hap!

In 2006 vroegen wetenschappers vijfhonderd mensen met een donkere huidskleur uit Amerikaanse achterstandswijken of zij deze theorie geloofden. 25% zei: “Yeah, I do”. En nog eens 25% zei: “I dunno”.

Maar wat vindt Wangari Maathai er van?

Wie? Wangari Maathai natuurlijk, de winnares van de Nobelprijs voor de Vrede in 2004. Kom op lezer, ken je Nobelprijswinnaars! Zij zou het volgende gezegd hebben: “Aids is a biological weapon manufactured by the developed world to wipe out the black race”. Later krabbelde ze een beetje terug, maar ze bleef de oorsprong van aids niet vertrouwen.

Biologisch
Ook de grootste krant van het West-Afrikaanse Liberië vertrouwt de boel niet. Zij plaatsten een artikel waarin wordt beweerd dat hiv én ebola allebei door de Amerikaanse regering zijn gemaakt als biologisch wapen. De proefkonijnen voor dit wapen? Afrikanen. Daar zijn er meer dan genoeg van, toch?

Dit klinkt misschien erg ‘out-of-this-world’, maar er zijn voldoende bewijzen dat er biologische wapens zijn ontwikkeld. Van de 195 landen hebben er inmiddels 173 getekend dat ze geen biologische wapens zullen ontwikkelen en gebruiken. Hoeveel er meerdere verhalen zijn dat de Russen zich daar niet altijd aan hebben gehouden… maar dat is een complottheorie voor een andere keer!


Het lijkt er helaas op dat de waarheid over aids nooit aan het licht zal komen. Weet jij als lezer heel heel heel toevallig wel de waarheid over het ontstaan en de verspreiding van aids? Dan horen wij dat als LSK graag! Mail ons op [email protected] of stuur ons een berichtje op Facebook.

Show More

Related Articles

Geef een reactie

Back to top button
Close
Close