Zotte Complotten

Zotte Complotten

Real men in black

In de rubriek Zotte Complotten behandelen we de meest spraakmakende complottheorieën. 911 was an inside job, JFK is vermoord door de CIA en de Illuminati heersen over de wereld. Geloof het (of niet)! In deze editiereal men in black. 

De films Men in Black komen je misschien wel bekend voor. Will Smith en Tommy Lee Jones werken als duo voor een duistere organisatie die alle voetstappen van aliens volgen. Als film een vermakelijk concept, maar als het werkelijkheid zou zijn, toch wel een beetje grimmig. Zet jezelf maar schrap, want deze mannen in het zwart bestaan echt. Al is er slechts weinig over bekend. 

Hier begon het 

De eerste ontmoeting met deze gespecialiseerde troepen vond plaats in 1947. Een man die met zijn boot aan het varen was, zag daar zes onbekende objecten in de lucht hangen. Eén daarvan stortte neer waarna door de rondvliegende onderdelen zijn hond om het leven kwam en zijn zoon zwaargewond raakte. Natuurlijk hoopte de man daarvan een foto te kunnen maken, maar dat werd al gauw verstoord door een man in een zwart pak.  

De kenmerken 

Dit alles vond plaats in de jaren ’40 van de vorige eeuw. Hierna zijn er nog een aantal voorvallen geweest waarbij mensen te maken kregen met deze duistere figuren. Ze worden gekenmerkt door het feit dat zij –  je raadt het niet – in het zwart gekleed gaan, geen enkele emotie tonen en vrij dwingend overkomen in hun doen en laten. Klinkt als een recept voor een sick ongemakkelijk eerste date.  

Bemoei je met je eigen zaken 

Het lijkt er dus op dat deze mannen iemand alleen een bezoekje brengen wanneer diegene zich bezighoudt met het mogelijke leven buiten deze planeet. Zelfs acteur Dan Aykroyd werd kort gehouden door de men in black. Nadat hij een televisieprogramma over buitenaards leven had gepresenteerd, vernam hij de aanwezigheid van deze figuren. Diezelfde middag werd hij gebeld met het slechte nieuws dat zijn show niet meer door zou gaan. Dit kon uiteraard geen toeval zijn. 

Solliciteren 

Zorg er dus voor dat je je niet bemoeit met vliegende schotels, niet te identificeren brokstukken of kleine mannetjes met een veel te groot hoofd. Dan zou het toch echt goed moeten komen. Het is overigens niet bekend of de organisatie openstaat voor sollicitaties. Mocht je zin hebben in een avontuurtje, dan kun je ze altijd nog uitlokken en jezelf presenteren wanneer zij bij je op de stoep staan. In het ergste geval wordt je geheugen gewist en word je een aantal uur later wakker in bed. Eigenlijk is dat ook een gemiddelde nacht wanneer je uitgaat, dus dat overleef je ook wel weer. 

Bron foto: klik!

Show More

Related Articles

Geef een reactie

Back to top button
Close
Close