Zotte Complotten

Aluhoedjes: Hitler is ontsnapt

In de rubriek Aluhoedjes behandelen we de meest spraakmakende complottheorieën. Geloof het (of niet)! In deze editie: Hitler is ontsnapt!

Even voorstellen: Adolf Hitler
Wie heeft er nog nooit gehoord van Adolf Hitler en zijn streken? Dat dachten we al. Hitler staat op nummer 7 van meest bekende personen volgens Wikipedia. Op school vertellen je ze misschien dat Wikipedia een waardeloze bron is, maar in dit artikel vertellen we je de waarheid: Wikipedia is een vet goede bron.

Maar omdat we niet vrolijk worden van het uitschrijven alle ellende die Hitler op zijn kerfstok heeft, doen we hieronder geen samenvatting van de Tweede Wereldoorlog, maar ’10 feitjes over Hitler die je nog niet wist!’.

1. Hitler was geen Duitser, maar een Oostenrijker.
2. Hitler oefende speeches door foto’s van zichzelf te laten maken tijdens nepspeeches.
3. Hitler was gek op Disney, vooral Sneeuwwitje.
4. Hitler was vegetariër.
5. Roken vond Hitler maar niks. Hij deed zijn vrienden die stopten met roken een gouden horloge cadeau.
6. Hitler zijn favoriete acteur was een Nederlander: Johannes Heesters.

7. Hitler nam twee keer per dag cocaïne (en dat verklaart een hoop).

8. In 1938 werd Hitler door Time Magazine verkozen tot man van het jaar.

9. Hitler had een favoriete jood: Eduard Bloch, de arts die Hitlers moeder op haar sterfbed behandelde. Hij noemde Bloch een ‘edeljude’ en zorgde ervoor dat hij niet gedeporteerd werd.
10. Hitler is ontsnapt!

Hoe bedoel je: Hitler is ontsnapt?

Op 30 april 1945 hebben Adolf Hitler en zijn ladylove Eva Braun zelfmoord gepleegd in een ondergrondse bunker, zodat de Russen hun niet te pakken kregen. Maar FBI-documenten suggereren dat de zelfmoorden in scène zijn gezet… DUN DUN DUN!

Maar waar is Hitler dan gebleven? Nou, hoewel Adolf gespot is als butler in London, hartje Amsterdam en zelfs Antartica, lijkt het vrij zeker te zijn dat hij de rest van zijn leven heeft zitten chillen in Argentinië. De FBI reisde zo’n dertig jaar lang de aarde rond om alle Hitlermeldingen te checken. Hun dossier telde een whopping 734 pagina’s!

Don’t cry for me Argentina

Hitler ging superstiekem met een onderzeeër naar Argentinië, volgens een geheime informant (en één van de inzittenden van de duikboot).

Omdat wij bij de LSK het werk van de FBI niet beter kunnen dan de FBI zelf volgt hieronder letterlijk een stukkie tekst uit het FBI-document:

‘Approximately two hours later the second sub came ashore and Hitler, two women, another doctor, and several more men, raking the whole party arriving by submarines approximately 50, were aboard.’

Hitler’s schedel
Is dat alles? Is dat alles wat er is? Nein, er is meer bewijs! De Russen hebben Hitler zijn ‘zogenaamde’ resten snel verstopt in moeder Rusland. Tot 2009, toen archeoloog Nicholas Bellatoni toestemming kreeg om een DNA-test uit te voeren op een stukje schedel dat van Hitler zou moeten zijn.

De schedel bleek van een vrouw te zijn. Hmmmm… die van Eva Braun dan misschien? Nein! Ook haar DNA kwam niet overeen met de schedel! Dus welke lijken hebben de Russen meegenomen? En waar is de echte Hitler? Het lijkt erop dat we het nooit zeker zullen weten.

Lezers die wel weten waar Hitler zich bevindt, mogen ons mailen op [email protected] met in je mail de titel ‘Ik weet waar Hitler is’!

Show More

Related Articles

Geef een reactie

Back to top button
Close
Close