ActueelPersoonlijk

HOROSCOOP

Ontdek wat jou deze zomer te wachten staat … 

Kreeft: 21 juni t/m 22 juli 

Er staat een hete zomer voor de deur. En dan hebben we het dus niet alleen over de temperatuur van zonnestralen of de barbecue …  

Leeuw: 23 juli t/m 22 augustus 

De waterballonnengevechten worden spannend deze zomer, Leeuw. Je glijdt uit, maar de sterren laten twee opties zien: je wordt opgevangen door een lekkere tegenspeler óf je pleurt vol op je bakkes.  

Maagd: 23 augustus t/m 22 september 

Je blijkt een stalker te hebben. Maar wees niet getreurd, aan ’t eind van de zomer zullen jullie een relatie hebben en over tien maandjes zijn jullie trotse ouders van Anne-Fleurtje.  

Weegschaal: 23 september t/m 22 oktober 

Het lijkt erop dat jij ondanks de vette happen, ijsco’s en terras-sessies een echte fitboy of -girl gaat worden. Als dit dikke onzinmeuk blijkt, dan gooi je gewoon de weegschaal uit ’t raam. 

Schorpioen: 23 oktober t/m 21 november 

Je krijgt ruzie met alles en iedereen en alles mislukt. Je horoscoop is gewoon vet kut voor deze zomer. Ja sorry hoor, wij hebben het ook niet zelf bedacht. 

Boogschutter: 22 november t/m 21 december 

Jouw zomer ziet er helaas niet zo best uit. Na het luisteren van Famke Louise blijk je een gehoorbeschadiging te hebben opgelopen waardoor je geen reet meer hoort op chille festivals. 

Steenbok: 22 december t/m 19 januari 

Je zult veel moeite ondervinden bij maken van een keuze betreft je ijsje. Probeer de controle los te laten, Steenbok. Zeg gewoon eens:  ‘Doe maar een smaakje’.  

Waterman: 20 januari t/m 18 februari 

De vriend van de buurman z’n nichtje haar vriendin heeft een familielid die een oogje op je blijkt te hebben. Spannend, zeg! 

Vissen: 19 februari t/m 20 maart 

Je gaat elke dag vissen, maar vangt niks. En ga nou niet meteen janken in een hoekje, want er is gelukkig wel een grote kans dat je deze zomer de loterij wint.  

Ram: 21 maart t/m 19 april 

Er druipt veel alcohol vanaf de sterren, Ram. Dit betekent dat jouw zomer waarschijnlijk in het teken zal staan van liters bier en een ongekende hoeveelheid shotjes.  

Stier: 20 april t/m 20 mei 

De kans is groot dat je op het strand zult struikelen deze zomer. Pas daarom goed op voor walvissen in badpakken.   

Tweelingen: 21 mei t/m 20 juni 

Deze zomer ontdek je dat er iemand rondloopt die er exact uitziet zoals jij. Heb je een dubbelganger? Of is er wellicht een DNA-test nodig … ? 

 

Foto’s: Lisanne van der Ploeg 

 

Show More

Related Articles

Geef een reactie

Back to top button
Close
Close