HandigVaste rubriek

Recensies

Douchen
Wijze van het bedrijven van persoonlijke hygiëne
Je bent een ochtenddoucher of een avonddoucher. Zo is het nou eenmaal, en van een grijs gebied is geenszins sprake. Ik ben niet zo van het hokjesdenken, dus dit is een absolute min. Ik ben zelf trouwens fanatiek en volhardend avonddoucher. En dan lekker fris en welriekend tussen de lakens kruipen met je druipende haardos. Dit terzijde. Leuk aan douchen: dat je er heel hard je favoriete nummers of toevallige oorwurm kunt kelen, en dat dat dan zo lekker galmt. Ook leuk aan douchen: je wordt er zo lekker filosofisch van. En hoewel je soms niet zo’n zin hebt om te gáán douchen, is het altijd weer gigantisch fijn als je eenmaal onder de hete kletterende straal staat. Al met al is douchen echt wel te gek.
4 sterren

 
Vulpen
Schrijfgerei
Lyrisch ben ik over de vulpen. Sinds jaar en dag schrijf ik alles wat ik schrijf stug met een vulpen en sleep ik het ding overal met me mee naartoe. Soms ik vind ik het ook reuze jammer dat ik mijn artikelen voor deze krant niet gewoon handmatig mag neerkalken, of zouden jullie het wel leuk vinden om mijn handgeschreven stukken de lezen? Hè? Wellicht kom ik hier nog ‘ns op terug. Anyhoe: de vulpen geeft je zo’n lekker nostalgisch gevoel. Alsof je weer even op de basisschool zit en geen maandelijkse zorgpremie hoeft te betalen en yoghidrink meehebt voor tussen de middag. En er is direct een soort van force bigger than nature die maakt dat je op je aller-allernetjest (ik weet dat dit geen bestaand woord is) wil schrijven. De vulpen rocks my world.
5 sterren

 
Koffie met honing
Warme drank
Dit wonderbaarlijke levenselixer ontdekte ik bij toeval toen de suiker op was en ik in desperate need coffee was maar liever wel met een zoetmaker erin want zonder zoetmaker gril ik ervan. Wat denk je? Fok-king lekker. Ik wil nooit meer anders. Ik kwam erachter dat ze deze ingeving bij het DE Café ook hebben gehad, want daar verslijten ze deze goddelijke bak pleur onder de naam Mellow Morning. Goed gevonden, want mellow is inderdaad precies het gevoel dat je krijgt bij het wegslobberen van koffie met honing. Koffie met honing, koffie met honing. Ik ben er helemaal kapot van, ik denk dat ik er een lied over ga schrijven.
5 sterren

 
Malmö
Vakantiebestemming
Leuke stad. Echt een leuke stad. Heel Zweeds. En ik houd van Zweeds. Het is wel echt een shopstad, voor shopaholics en fashionista’s en fashionisto’s. Héél véél winkels met vooral héél véél van hetzelfde. Allemaal even mooi en oh en ah enzo, daar niet van, maar op een gegeven moment heb je het wel gezien. Dat idee. De gebouwen zijn allemaal heel tof. Tof stijltje, qua bouw.
3 sterren

 

Door: Marilyn de Beurs

Show More

Related Articles

Geef een reactie

Back to top button
Close
Close