SeksStraatvraag

Straatvraag: Wie denkt er aan jou tijdens het masturberen?

Masturberen: een onderdeel van het leven van iedereen. Iets wat sommigen dagelijks doen, anderen slechts een keer per week. Veel mensen fantaseren erop los tijdens het stengelzwengen of clitjesjoelen. Nu zou het voor de hand liggen om aan studenten te vragen aan wie of wat zij denken tijdens het bevredigen van zichzelf. Té voor de hand liggend misschien. Daarom stelden wij de vraag; wie denkt er aan jou tijdens het masturberen en waarom denk je dat?

Tekst: Janneke Vonk // Fotografie: Lucas Kemper

Jodi (22):  “Ik denk dat mijn college Cutchie stiekem over mij fantaseert. Altijd als we samen moeten werken, vindt hij wel een manier om me aan te raken: vaak slaat hij me op mijn billen. Voor mij genoeg reden om te denken dat hij vooral over dat lichaamsdeel fantaseert.”

Sam (21): “Volgens meerdere mensen, en natuurlijk volgens mezelf, ben ik een beest in bed. Ik denk dan ook dat een groot deel van Aqua Zoo over mij fantaseert tijdens het masturberen.”

Leon (24): “Ik hoop dat de enige die aan mij denkt mijn vriendin is. Ik zou niet weten wie er anders aan mij moet denken. Ik geloof dat zij de enige is die mijn goddelijke lichaam kan waarderen en daar op klaar kan komen.”

Manon (18): “Mijn, al wat oudere, buurman. Zeker weten! Een tijdje geleden was hij bij mijn ouders thuis en was ik mijn net nieuwe kleding aan het showen toen hij op mijn kont sloeg.  Sindsdien staat hij regelmatig voor het raam naar me te kijken als ik naar school fiets. Een beetje freaky.”

Imro (25): “Nou, dat kan maar één iemand zijn: het meisje waar ik tot voor kort nog mee scharrelde. Ik heb het contact met haar verbroken omdat ze tijdens de seks alleen maar op haar rug lag te genieten en mij totaal vergat. Eigenlijk wil ik er niet eens over nadenken, al zou het stiekem een compliment zijn als ze aan mij denkt.”

Onne (19): “Ik heb wel een zwak vermoeden. Op school werk ik samen met een aantal klasgenoten aan een project. Er zit een meisje bij van wie ik denk dat ze een oogje op mij heeft. Ze zoekt erg vaak oogcontact en moet me altijd even aanraken. Vooral mijn kont is geliefd bij haar.”

Annemarie (23): “Als fanatiek voetbalster ben ik elke week op het veld te vinden. Vrijwel elke wedstrijd staat er een beetje een vreemde man aan de zijlijn ons te bewonderen.  Regelmatig zoekt hij contact met mij en probeert hij een gesprekje aan te knopen. Ik probeer altijd beleefd te doen, maar liever zeg ik niets. Het is echt zo’n man die je in een donker steegje niet tegen wil komen.”

Show More

Related Articles

Geef een reactie

Check Also
Close
Back to top button
Close
Close