Seks

Masterclass masturberen

Het stimuleren van de eigen geslachtsdelen om seksuele opwinding te bereiken, meestal tot er een of meerdere orgasmes op volgen.’ Oftewel: lekker de hand aan jezelf slaan. Voor menig student een bekend fenomeen, maar kun je jezelf ook een master noemen? Tijd voor een masterclass.

“Als nieuw dynamisch duo is het misschien wel leuk als jullie echt iets geks te doen,” aldus de overige redactieleden van onze geliefde studentenkrant. Zo gezegd, zo gedaan. Na enkele gesneuvelde ideeën door gebrek aan uitvoerbaarheid, stuiten we op een workshop van de altijd geile dames van Christine le Duc. Een workshop masturberen om precies te zijn. Eerst waren we nog een beetje weifelend, want ja, onze lezers weten heus wel hoe ze zichzelf een fijne beurt kunnen geven. Toch waren we wel nieuwsgierig: hoe kan iemand twee uren lang lullen over masturberen? Daar moet bijna wel baanbrekende shit tussen zitten. Toch? In de hoop deze schokkende openbaringen te aanschouwen, stortten we ons in de masturbatiejungle. YOLO enzo.

Rukken voor professionals
Woensdagavond stappen we binnen bij een winkel die ons totnogtoe onbekend is. We worden hartelijk ontvangen en krijgen een glaasje prosecco met piemelsnoep aangereikt. Lekkere binnenkomer: gelijk zo’n piemel in je mond zorgt toch voor een fijn sfeertje. Lekker casual nemen we plaats, een beetje giebelend van onzekerheid. Gelukkig zijn we niet de enigen: ook de overige dames, die tegen onze verwachtingen vrijwel allemaal van onze leeftijd zijn, hebben er last van. We zitten nog geen minuut als de eerste gastvrouw ons de glanzende, doorzichtige dikke dildo’s aanreikt. En dan met de nadruk op dik. Type bloedlul, zeg maar. Niks geen voorstelrondje of enige uitleg: het gaat vanavond alleen om de penis en hoe je deze moet verwennen. Mocht je nu enigszins verward zijn: dat waren wij ook. De volleerde dames van Christine le Duc bedoelen met masturberen kennelijk het bevredigen van het andere geslacht.

De tips en tricks
Na een korte uitleg over de anatomie van het mannelijk geslachtsdeel is het tijd om onze eigen nepdildo lekker in te smeren met een dikke klodder glijmiddel. Dat gaat natuurlijk gepaard met heerlijk soppende geluiden: goed insmeren is namelijk the key tot het bereiken van een hoogtepunt bij je mannelijke tijger. Bij sommige dames gaat het er nu al wild aan toe: niet alleen de piemel wordt ingesmeerd, ook diverse kledingstukken worden meegenomen. Dit belooft nog wat.

Tijd voor actie. De eerste trick die we leren is het klokje. Deze move heeft zijn naam te danken aan de beweging: je hand gaat met de klok mee om de piemel heen, onderaan beginnend. Een vrij gemakkelijke trucje dat we snel door hebben. Op naar nummer twee: het tokkelen van de ballen. Twee onderdelen van de penis die meer aandacht verdienen dan ze nu krijgen, volgens de instructrices. Tokkelen is het zachtjes tikken met de vingers op de ballen terwijl je de balzak laat rusten op de handpalm van je andere hand. Na het tokkelen gaan we door met de corona. Niet te verwarren met het goddelijke goedje in dat glazen flesje waar je graag een citroentje of limoentje bij stopt. We hebben het in dit geval namelijk over de corona die onderdeel is van de trekstaaf. De corona is de onderrand van de eikel en een erg gevoelig plekje. De move is hier dan ook op gericht: je draait je hand van onder naar boven terwijl je vinger langs de corona gaat. Terug naar beneden gaat je hand over de ruggengraat van de penis. Ook techniek nummer vier, de citruspers, heeft hier mee te maken. Bij deze move houd je de pik onder strak vast, net zoals een cockring. Met je andere hand druk je met je handpalm als een soort citruspers op zijn vrolijke vriend en maak je met je vingers een draaiende beweging. Eén ding is zeker: na het doen deze trick is het gewone sinaasappeltje persen nooit meer hetzelfde.

Het seksleven van de medecursiste
Terwijl we druk aan het rukken zijn en proberen de moves onder de balzak te krijgen, wordt er om ons heen uitvoerend gekletst over de meest bijzondere dingen. Zo hoeft de dame die naast ons zit eigenlijk niets meer te leren: de handelingen klinken haar bekend in de oren en ze vertelt uitgebreid over haar seksleven. De buurvrouw daarnaast heeft nogal wat ervaring met goodiebags en het uittesten van diverse producten op haar vriend. De meest enerverende verhalen vliegen ons om de oren: variërend van tongpiercings die vast zitten tot aan de meest geliefde speeltjes.

Nog beduusd van deze ‘too much information’ moeten we ons focussen op de rest van de trucjes. De kerst komt vroeg bij de chickies van Christine: de dennenboom is namelijk ook onderdeel van de workshop. Bij deze kersteditie schuif je je vingers in elkaar met de toppen van je vingers omhoog zodat je een prachtige representatie krijgt van een dennenboom. Misschien kun je nu die echt lekkere Corona pakken, want om dit voor je te kunnen zien, heb je een flinke dosis fantasie nodig.

Klimt je one-night-stand wat te snel naar het befaamde hoogtepunt en heb je geen foto van zijn moeder bij de hand? Gelukkig is daar dan de stopknop! Een erg handige tip die we meekregen, maar waarvan we ons afvragen of deze theorie wel berust op de waarheid. Volgens de dames maakt deze techniek het namelijk mogelijk om te bepalen wanneer je schatje zijn hoogtepunt bereikt. De stopknop is te activeren door snel en kort te drukken op de perineum (gebied tussen scrotum en balzak) terwijl je tegelijkertijd in zijn eikel knijpt. Het zou ervoor moeten zorgen dat het allemaal net even wat langer duurt. Wellicht een typische ‘make that the cat wise’, maar: wie niet waagt, wie niet wint.

Speelkwartier
Nadat we allen geslaagd zijn voor de cursus krijgen we nog een korte les in de vele speeltjes die de huidige markt rijk is. We worden volledig op de hoogte gebracht: van de cockring tot aan de famous vibrerende staaf die gebruikt werd tijdens het programma ‘Seks Academy’. Kennelijk een erg bijzondere staaf, gezien het feit dat de dame die hem gebruikte in het programma zo’n vijftien keer klaarkwam. Met recht een pareltje te noemen. En dat is niet de enige in het assortiment van Christine. Er is zelfs een heuse ‘parelketting’ aanwezig die gemonteerd kan worden om de pijpleiding van de lover. Het draaien van de parels zou een heus gevoel van heerlijkheid moeten opleveren bij de jongeheer. Wel is het aan te raden deze alleen te gebruiken bij een goed geschoren willie: de parels kunnen anders iets minder plezierig zijn. We vragen ons af welke aantrekkelijke jongeman hier op zit te wachten, al twijfelen we niet aan de deskundigheid van de Christine le Duc-dames.

Het afscheid en de goodiebag
Er is een tijd van komen en een tijd van gaan. Maar niet voordat we allen een fikse goodiebag krijgen. We verwachten er een hoop van, aangezien er nogal wat speeltjes voorbij zijn gekomen tijdens de workshop die onze interesse hebben gewekt. De teleurstelling is dan ook groot als blijkt dat de goodiebag vrijwel alleen maar vol zit met attributen die te maken hebben met het orgasme van de vrouw. Voor ons een domper, wellicht voor jou een fijn lichtpuntje..

Kans maken op de goodiebag?
Benieuwd geworden naar de inhoud van de goodiebag of ben je gewoon toe aan speeltjes die jou  in hogere sferen doen belanden? Kan allemaal! Stuur ons een mailtje via [email protected] en laat ons weten wat jouw spannendste fantasie is. De meest droge, stoute of foute inzending wint de klaarkombag.

Show More

Related Articles

Geef een reactie

Check Also
Close
Back to top button
Close
Close