Straatvraag

De Straatvraag

Waar word jij stiekem wel eens opgewonden van?

In het daglicht lijken onze studentjes in Leeuwarden misschien wel heel keurig en netjes. Maar wat er echt schuilgaat binnen de muren en deuren van deze ijverige stervelingen, blijft voor de buitenwereld een raadsel. Wie weet is dat stoere huisgenootje van je ondertussen in een luier door zijn kamer aan het rond paraderen, omdat hij dat supergeil vindt (ook wel Paraphilic Infantilism genoemd). Hopelijk voor jou kom je daar nooit achter, maar wij zijn eigenlijk best nieuwsgierig waar de Leeuwarder studenten stiekem wel eens opgewonden van worden. Natuurlijk hebben we allemaal onze wilde fantasietjes om daar een eigen invulling aan te geven, maar het is natuurlijk veel leuker om ze het zelf te vragen!

Waar word jij stiekem wel eens opgewonden van?

Raymond  & Bob

“Wij zijn niet zo moeilijk. Geef ons maar een lekkere grote zwarte kont, dan zijn we gauw tevreden.”

Eline

“Zo lang het iets met Nutella is, word ik er opgewonden van. Die zachte donkerbruine substantie geeft je niet alleen een orgasme wanneer het gepaard met een bammetje door je slokdarm gaat, nee het is veel meer dan dat. Het is bijvoorbeeld ook een verrukkelijke topping voor op je pannenkoek of voor de echte liefhebber: de Nutellataart. Maar het allerliefst smeer ik mezelf van top tot teen in met Nutella. Waarna een hete stoot dit vervolgens teder van me afsabbelt. Maar dan wel met de nadruk op teder, ik hoef geen haastige Harrie met een cacaoverslaving.”

Paul

“Ik word stiekem wel eens opgewonden als ik veel ijs verkoop op een dag. Een kassa vol met cash aan het einde van de dag, dat geeft je toch een goed gevoel. Vooral als ik veel frambololly’s verkoop, dat zijn de pareltjes van mijn ijskraampje. Al sinds 1934 worden deze ijsjes verkocht, nostalgie is het.”

Anna

“Een goede stevige baard.”

Raphael

“Als vrouwen met de deur open plassen, dat vind ik écht hard.”

Ricardo

“Ik word stiekem wel een beetje opgewonden wanneer een chick mij onder smeert met cheesecake. Die stukjes cake rollen dan zo heerlijk over je huid. En als klap op de vuurpijl glibbert de gelei ongegeneerd door mijn donshaartjes heen.”

Show More

Related Articles

Geef een reactie

Check Also
Close
Back to top button
Close
Close