Van alles

Docent van het Jaar: Nomineer jouw favoriete docent!

De beste studentenkrant van Leeuwarden is op zoek naar de beste docent van Leeuwarden! Krijg jij les van iemand die je op het uiterste puntje van je collegestoel laat zitten? Iemand die een originaliteitprijs verdient voor al zijn of haar bijzondere lessen? Of die jou tot ongekend hoge prestatie- en motivatieniveaus tilt? Ja? Nomineer hem of haar dan als de wiedeweerga voor docent van het studiejaar 2013/2014!*

* Gespierde borstkassen en flinke bossen hout voor de deur zijn geen vereiste, wel extra leuk voor de redactie.
Als superobjectieve redactie nomineerden wij alvast de eerste vier docenten. Maar het zou niet eerlijk zijn als wij zelf de beste docenten van Leeuwarden kiezen: daar hebben we jou voor nodig! Dus schroom niet en stuur ons jouw nominatie. Onder alle inzenders verloten we bovendien ook nog een ultra-subliem prijsje.

De genomineerden so far:

Naam: Jetze Valkema
Hogeschool: Stenden Hogeschool
Opleiding: Media en Entertainment Management
Geliefd om: Zijn onuitputtelijke bron van vrolijkheid, waarmee hij studenten zelfs op de meest brakke ochtenden weet aan te steken.

Naam: Ritsko van Vliet
Hogeschool: NHL Hogeschool
Opleiding: Communicatie
Geliefd om: Zijn praktijkgerichtheid, welgemeend enthousiasme en leuke goocheltrucjes. Ritsko is de Hans Kazàn van Fryslân!

Naam: Tjibbe Stelwagen
Hogeschool: Van Hall Larenstein
Opleiding: Kunst- en zeemanagement
Geliefd om: De o zo grappige titels en bijzondere insteek van zijn lessen. Wat zeg je van de titel: Sex and the Sea? Zulke creatieve diermanagers zijn van een zeldzaam soort!

Naam: Rutger Middendorp
Hogeschool: Minerva Academie voor Popcultuur
Vakken: o.a. Creatief schrijven, Conceptontwikkeling, Storytelling
Geliefd om: Zijn lef om studenten mee te laten kijken in zijn werk en soms zelfs te betrekken in zijn netwerk. We like, we like!

En nu?
Je kunt jouw nominatie HIERRR insturen tot uiterlijk 24 januari 2014. Wij verzamelen de namen van alle genomineerde docenten. Vervolgens kun je stemmen op jouw favoriet. Voor de zomer maken we de uiteindelijke Docent van het Jaar bekend!
Dus: garandeer jezelf een opleiding lang goede cijfers bij jouw favoriete docent en go met die nominatie, go go!

Door: Sanne Plantinga (gastredacteur)
Fotografie: Jochem Schuiling

Tags
Show More

Related Articles

Geef een reactie

Check Also
Close
Back to top button
Close
Close