OpmerkelijkVaste rubriek

Aluhoedjes: Het wel en wee van Beyoncé

UFO’s, hagedismensen en dode celebs die nog leven. Allerlei zaken die een hoop mensen (vaak mensen die verstopt zitten op een zolderkamertje) bezighouden. De Leeuwarder Studentenkrant kruipt graag zelf ook even achter de stoffige computer op zolder om hierover te tikken. Zeker als het gaat over een van de heetste beroemdheden van dit moment, namelijk dat BEYONCE HAAR EERSTE ZWANGERSCHAP HEEFT GEFAKED! Ja ja ja, ga daar maar even voor zitten. De hele wereld ging uit haar dak toen Queen Bey aankondigde in blijde verwachting te zijn. Bij wijze van dan, hè. Ook al is Blue Ivy* dik vijf jaar geleden geboren, toch zijn er nu bewijzen gevonden die deze zwangerschap ontkrachten.

Waar gaat dit over?
Beyoncé verscheen tijdens de zwangerschap natuurlijk in het openbaar en op televisie, want stilzitten, daar moet je niet aan beginnen met een celebrity. Men zou verdeurie eens ophouden met over je praten! Tijdens een van deze televisieoptredens, bij Sunday Night Australia in oktober 2011, viel de zangeres door de mand. Op het moment dat ze plaatsnam in de stoel vouwde haar bolle buik zich op een manier die niet gezond leek te zijn voor een baby. Alarmbellen! Zelf gaf ze aan dat dit kwam door de stof van haar jurk.

Surrogaat
Het moge nu wel duidelijk zijn dat Beyoncé Knowles de hele aardkloot besodemieterd heeft met haar leugens. Maar de vraag is nu natuurlijk: waarom zij dit überhaupt zou doen? Voor een hoop mensen is het krijgen van een kind een enorme zegening en menen dat de geboorte het mooiste moment uit hun leven is. Dan ga je dit toch niet opzettelijk faken? Voor Beyoncé is er natuurlijk een gouden reden om dit wel te doen. Ze is crazy in love op haar lichaam, dus zou zo’n kind dit natuurlijk niet laten verpesten. Daarom de keuze voor een surrogaatmoeder die het kind wilde dragen.

En dat is niet het enige
Toch zijn er tegengeluiden: ze zou wel degelijk zelf het kind gedragen hebben, alleen zit daar ook een aantal haken en ogen aan. Om haar mooie lichaam te behouden, verliep de bevalling uiteraard even op alternatieve wijze. Namelijk via haar oksel. Ze had namelijk bij de gedachte aan littekens van een keizersnede meteen al een plan B bedacht. De zoektocht naar alternatieve bevallingen eindigde bij deze oplossing. We kunnen dus meteen ook vraagtekens zetten bij de inwendige huishouding van Bey, want klaarblijkelijk functioneert zij zonder maag, longen en hart. Toch wel organen die soort van irreplaceable zijn.

Het houdt niet op, niet vanzelf
Er gaat een wereld open als je de naam van deze celebrity invoert op het wereldwijde web. Behalve de zwangerschapsperikelen claimt men zelfs dat Beyoncé ons al jaren voor de gek houdt met een ander nepiets. Haarzelf welteverstaan. De zangeres heeft een of meerdere clones laten maken en die huppelen nu vrolijk in het rond. De aanleiding voor dit vermoeden is dat scherpe kijkers hebben opgemerkt dat tussen 2010 en 2016 de haarlijnen zijn veranderd en dat ze een andere lach heeft. Wel handig, zo’n clone. Als je bijvoorbeeld een kind wilt, maar niet de lasten wilt hebben van de zwangerschap… Hé wacht eens! Deze opsomming is het onomstotelijke bewijs. De cirkel is rond.

*Blue Ivy is volgens onze de collegacomplotdenkers een afkorting voor ‘Born Living Under Evil. Illuminati’s Very Youngest’

Door: Niels Remigius

Show More

Related Articles

Geef een reactie

Back to top button
Close
Close