OpmerkelijkVaste rubriek

Aluhoedjes: Hagedismensen aan de macht

Naast al het echte, serieuze, grotemensennieuws dat we dagelijks verorberen, doen enorm veel complottheorieën de ronde. Bijvoorbeeld dat de meest invloedrijke personen, waaronder wereldleiders, ‘lizardpeople’ zijn. Juist. Welkom bij een nieuwe uitgave van Aluhoedjes.

Waar hebben we het over?
BBC’s zoon van God, zoals hij dat zelf beweert, David Icke weet dit voor honderdmiljoen procent zeker en heeft deze theorie dan ook eventjes compleet beschreven in zijn boek The Biggest Secret: The Book That Will Change The World. De oud-sportverslaggever geeft ons daarin alle ins en outs wat betreft de buitenaardse ‘reptilians’. Ze zijn heeeeelemaal vanaf hun eigen thuisplaneet Alpha Draconis hier naartoe gereisd om de complete macht over onze aardbol op te eisen. Al duizenden jaren geleden hebben de hagedisachtigen zich gesetteld om vervolgens in het menselijk DNA te infiltreren. Hierdoor werd het natuurlijk enorm gemakkelijk om menselijke hersenen te begrenzen waardoor wij lekker dom bleven en de schubhuiden hun ongestoorde gang konden gaan bij het overnemen van de planeet aarde. Klinkt logisch toch?

Wie gelooft nou zoiets?
Icke is niet de enige die in deze theorie gelooft. Het blijkt dat zo’n twaalf miljoen (12.000.000 for crying out loud) Amerikanen zeker weten dat hun land bestuurd wordt door deze buitenaardse reptielen. De Brit geeft zelfs colleges over dit onderwerp en hier komen dan doodleuk een paarduizend goedgelovige gekkies op af. Zijn fanbase schijnt mensen uit 47 verschillende landen te bevatten. Hij boert buitenaards goed.

Hier moet je op letten
Vanaf hier wordt het een beetje lastig, dus doe je gordel maar om. De aliens hebben namelijk in de tijd die ze hier doorgebracht hebben behoorlijk goed geleerd hoe ze moeten opgaan in de menigte. Het opvallende is dat ze nogal groot zijn en menselijke gedaantes kunnen aannemen. Ze kunnen wel drie meter lang worden, maar onze hersenen registreren dit niet. Hmm, oké. Onze hersenen zijn natuurlijk ook begrensd, dus dat verklaart waarom wij dit niet kunnen zien. Naast uiterlijke kenmerken gedragen de aliens zich heeeel anders dan mensen. Het reptielenbrein is gefixeerd op dominantie, seks (en het hierbij vinden van een partner), agressie, angst, onderwerping en hebberigheid. Ik ken inderdaad geen mens die hiermee bezig is.

Ook werkt de gedaanteverandering niet helemaal perfect, want de kenners beweren dat er soms in flitsen nog kenmerken zichtbaar zijn. Voor zo’n slim stelletje ruimtereizigers is dat eigenlijk wel heel slordig. Voorbeelden zijn dat de shapeshifters geen ronde pupillen hebben, maar horizontale strepen. Ook moeten we nauwkeurig op de huidskleur letten, want die zou groen uitslaan en ze hebben nogal scheve gebitten. Ik trek er persoonlijk een beetje een scheef gezicht van.

Een goede vriend van Icke onderzocht menselijke irissen en hij deed er nog een schepje bovenop. Hij vertelde dat van de 2300 testpersonen zo’n vier procent dunne, reptielachtige ogen hadden. Kassa! Extra bewijzen voor de oud-journalist.

Wie zijn er dan allemaal hagedismensen?
Volgens de studie kan dus iedereen een reptilian zijn, maar er zijn natuurlijk een paar bekende ‘mensen’ waarvan we zeker weten dat ze ons voor het lapje houden. Veelbesproken persoon is Barack Obama. Nu weten we in ieder geval zeker dat de vorige president van de VS niet in Kenia geboren is… Sowieso is de lijst van verdachte aliens doordrenkt met Amerikaanse presidenten. Het schijnt trouwens dat Hillary Clinton hoger in de hagedissenhiërarchie staat dan manlief Bill. Gezien dit gegeven ben ik wel erg benieuwd hoe het destijds met Monica Lewinsky is afgelopen.
Naast presidenten zijn er tal van andere bekende personen die behoorlijk in de gaten gehouden worden door de reptielenpolitie. Justin Bieber, Angelina Jolie, Benedict Cumberbatch en ook Lady Gaga hebben het voorzien op onze planeet. Er gingen overigens al andere geruchten rond dat Lady Gaga een staartachtig aanhangsel zou hebben. Lullig dat er zoveel over haar geroddeld wordt.

En nu?
We kunnen dus concluderen dat wij niet de enige intelligente wezens in het heelal zijn. Let voortaan goed op je omgeving, want iedereen kan een reptilian zijn. Ook jijzelf, maar je hebt dit niet door. Blijkbaar worden we al duizenden jaren aan het lijntje gehouden, maar gelukkig zijn er mensen zoals David Icke die ons erop attenderen dat we moeten oppassen. Waarvoor dank, Dave. Top!

Door: Niels Remigius

Show More

Related Articles

Geef een reactie

Back to top button
Close
Close