SeksVaste rubriek

Erotiek in de Schoolbanken: seizoen 1, aflevering 3

Previously in Erotiek in de Schoolbanken 
Tijdens een tussenuur vraagt Ellis zich af wat ze die middag zal gaan doen. Wordt het de strenge les van mevrouw Augusteijn of gaat ze chillen met Charlotte, Felix, Friso en Jochem in de Prinsetuin? Op de foto die Charlotte haar stuurde staat wel heel duidelijk de sixpack van Felix.. 

Op haar onderlip bijtend loopt Ellis naar de kantine. Na de saaie les accountancy is het eerst tijd voor een goede kop koffie. Terwijl ze in de rij staat om af te rekenen, twijfelt ze. Ze is al wéken niet bij Nederlands geweest. Aan de andere kant is het ook wel heel leuk om nu in bikini te chillen, het is zo’n warme dag.. Nog voor ze aan de beurt is bedenkt ze zich. ‘Sorry’ zegt ze, ‘mag ik er even langs? Ik heb een heel belangrijke afspraak.’ Ellis zet de kop koffie neer en loopt met een stevige pas de kantine uit. ‘Fuck it’ denkt ze, dit is misschien wel de enige kans dit moduul om wat dichter bij Felix te komen.

Als ze de Prinsetuin binnen fietst is het eerst nog even zoeken waar ze moet zijn. Gelukkig appt Charlotte snel. ‘Doos, waarom fiets je ons voorbij? We zitten bij het water!’ Verschijnt er op haar scherm. Ellis fietst het hoekje om en ziet ze inderdaad zitten: het groepje jongens en Charlotte. Ze hebben haar nog niet gezien, dus dit geeft Ellis mooi even de kans om te kijken waarin ze terecht komt. Charlotte lijkt helemaal niet zo bang als op de foto die ze net stuurde. Felix daarentegen is wel écht de knapste van de drie jongens. Friso en Jochem gaan er ook wel mee door hoor, maar damn, die sixpack van Felix maakt Ellis bijna aan het kwijlen. Ineens hoort ze een keiharde ‘HEEEEEE!’ Het is Charlotte die in witte bikini op haar afgerend komt. Terwijl ze door Charlotte wordt omhelst ziet ze alle drie de jongens naar de kont van Charlotte kijken. Vooral Friso lijkt er heel blij mee te zijn. ‘Volgens mij vind Friso je wel een leuke meid’ fluistert Ellis snel in Charlotte haar oor. ‘I know, ik vind hem ook wel sexy..’ fluistert Charlotte terug. Samen lopen ze naar de drie jongens, die hen grijnzend opwachten.

Terwijl Ellis haar fiets weg zet, bedenkt ze zich ineens dat ze helemaal niet meer langs huis is geweest om haar bikini op te halen! En net vandaag heeft ze haar lelijkste BH aan, dus gewoon zonder T-shirt is ook geen optie.. Ze loopt terug naar het groepje. ‘Echt heel dom, maar ik heb dus helemaal geen bikini meegenomen’ zegt Ellis, ‘ik denk dat ik nog snel even naar huis fiets om er eentje op te halen.’ Terwijl ze terug loopt naar haar fiets tikt Felix ineens op haar schouder. Ze schrikt er een beetje van. ‘Zal ik anders even met je mee fietsen? Alleen is ook maar zo alleen..’ zegt Felix. ‘Ooh zo ver is het niet!’ antwoord Ellis. Maar dan bedenkt ze zich ineens. Het is wel de ultieme kans om hem eens alleen te spreken.. ‘Maar je mag wel mee hoor!’ voegt ze nog snel aan haar woorden toe. Breed glimlachend haalt ze haar fiets weer van het slot. Straks is ze helemaal alleen met Felix in haar kamer…

Next episode in Erotiek in de schoolbanken: Waarom wil Felix zo graag met Ellis mee fietsen? Wat is Charlotte met Friso van plan? Welke bikini moet Ellis aan?  

Door: Anoniempje

 

Show More

Related Articles

Geef een reactie

Check Also
Close
Back to top button
Close
Close