OpmerkelijkVaste rubriek

Aluhoedjes: De Amerikanen bepalen ons klimaat

Red jezelf!

Zullen we het even over dat teringweer van de afgelopen tijd hebben? De ‘zomer’ was even bedroevend als Donald Trump in het ovale kantoor. Beide ook niet verrassend, trouwens. Maar hoe vervelend die regenbuien hier ook zijn, in andere delen van de wereld hebben mensen met orkanen en tropische stormen te maken en dat is écht niet best. Helemaal als je bedenkt dat de Amerikaanse regering deze meteorologische rampen zelf creëert. 

De boosdoener

Het High Frequency Active Auroral Research Program (HAARP) is een basis in Alaska waar zo’n 180 antennes staan opgesteld. Deze masten werken samen om krachten te bundelen en je zou ze kunnen zien als een grote ultra-antenne. Het is ontstaan uit een uitvinding waar wetenschapper Bernard Eastlund een patent op had. Superlogisch om dit in Alaska te huisvesten natuurlijk. Wie fietst daar nou naartoe om te controleren of de regering niets in haar schild voert? Bovendien, als iemand er al achter komt, is het gewoon te verkopen als een antenne die zorgt dat eenieder zijn favoriete programma Tell Sell kan bekijken. 

Niet onze Oldehove! 

Het is namelijk zo dat die antennes energie kunnen opwekken en met geavanceerde techniek, zogenaamde Extremely Low Frequencies (ELF) golven, de ionosfeer in kunnen knallen. Door middel van deze techniek warmen ze het hele zootje op en kan er water – ook wel wolken genoemd – de lucht in worden gestuurd. Maar bliksem, het houdt niet op. In 2001 deden onze vrinden van NASA onderzoek naar de oorzaak van aardbevingen van 5.0 (of hoger) op de schaal van Richter. En wat bleek? Bij ongeveer iedere aardbeving was een elektronische verstoring van die ionosfeer te meten. Dus naast het verplaatsen van regenwolken, kunnen ze ook nog eens onze Oldehove serieuze schade toebrengen. Of misschien gaat ‘ie juist wel rechter staan. Hoe dan ook: PANIEK! 

Suver nuver 

Nee, wij zijn totaal niet beveiligd tegen het geweld van HAARP. Zeker als je bedenkt dat dit niet de enige ionosfeermanipuleerantenne in de wereld is. Er is ook een in Alaska, op Puerto Rico, in Rusland en ús eigen Zweden biedt zelfs grond om deze totale destructie van Moedertje Aarde te ondersteunen. Gödver. Toch zouden de bestaande antennes nooit genoeg vermogen hebben om het weer te manipuleren, zeggen ze bij HAARP. Allemaal maar flink nuver dus. 

Tref je voorbereidingen 

Als je weleens naar het nieuws kijkt, zal het je niet ontgaan zijn dat de stormen ook steeds dichterbij komen. Ophelia heeft Ierland al aangetikt en tropische orkaan Marilyn doet zich binnenkort tegoed aan onze Waddeneilanden. Wij hebben onze bunker al geprepareerd. Ren in de naam der wetenschap naar de supermarkt en koop al het blikvoer dat maar voor handen ligt. En trek natuurlijk je aluminium jas aan, want HAARP heeft maar weer aangetoond dat ze meer dan actief zijn om ons de vernietiging in te helpen.  

Door: Niels Remigius

Tags
Show More

Related Articles

Geef een reactie

Check dit ook
Close
Back to top button
Close
Close