LeeuwardenStuderen

Wie wordt Docent van het Jaar 2014-2015?

 

Heb jij een favoriete docent? Zo eentje voor wie je met íets minder moeite je bed uitstapt ’s ochtends vroeg? Iemand die jou tot grote hoogtes brengt, jouw persoonlijke issues met liefde aanhoort of zelfs zelfgebakken muffins meeneemt naar de les? Nomineer deze docent dan! De Leeuwarder Studentenkrant wil Leeuwardens beste/leukste/ontroerendste/knapste/gezelligste docent namelijk graag in het zonnetje zetten. Wie verdient de titel Docent van het Jaar 2014-2015 volgens jou?

Een greep uit de nominaties van vorig jaar

“Na verschillende slechte berichten over mijn afstudeerscriptie werd ik aan Freke gekoppeld om het te verbeteren en opnieuw in te leveren. Freke heeft mij (ik zat al in een enorme dip) weten te motiveren om toch nog even door te gaan. Ze is empatisch en voelt met de student mee. Echt een topper voor de opleiding!”

“Jetze is – naast totaal niet verkeerd om naar te kijken – ook nog eens one of the students! Je kan met hem lachen, gieren, brullen. Had ik al gezegd dat hij onwijs zwoel kan zingen?”

“Sander heeft een mooie baard.”

Ben je docent en wil je je populariteit vergroten?

Vorig jaar ging Dirk-Sierd de Vries (25 jaar) met de eretitel naar huis. Wat is het geheim van deze NHL-docent Communication & Multimedia Design? “Ik heb eens een keer een tv-programma gezien over een andere Docent van het Jaar-verkiezing. Je denkt misschien: de nieuwe generatie studenten wil alleen maar hip en happening, maar de winnende docent was de ouderwetse leraar met snor die betrokken was en zichzelf bleef. Karakter telt meer mee dan de tools. Trucjes doen het ’m niet.”

Nomineren doe je zo

Je kunt jouw nominatie insturen via onderstaand formulier. Wij zetten de namen van alle genomineerde docenten op een rijtje. Vervolgens kun je stemmen op jouw favoriet. Voor de zomer maken we de uiteindelijke Docent van het Jaar bekend!

Dus: go met die nominatie, go go!

Door: Sanne Plantinga

[Form id=”17″]
Show More

Related Articles

Geef een reactie

Back to top button
Close
Close