Seks

Erotiek in de Schoolbanken – seizoen 1, aflevering 2

Previously on Erotiek in de Schoolbanken
De Amsterdamse Ellis verveelt zich de pleuris tijdens de les Accountancy van Mr. de Vries. Gelukkig kan ze zich nog enigszins vermaken door via WhatsApp te flirten met haar moduulgenootje Felix, die haar lijkt uit te dagen voor iets spannends.. Na de pauze legt iemand twee handen over Ellis haar ogen.. ‘Raad eens?’ vraagt een bekende stem.

Het is een schorre maar zwoele vrouwenstem. ‘Is dit Prinses Beatrix? Nee? Hillary Clinton dan? Of Kate Middelton? De zachte handen glijden voor haar ogen weg: verrassing, het is Froukje! ‘He schat, heb je het weer gezien? Zullen we net als vroeger weer eens de terrassen onveilig maken?’ Ellis denkt terug aan de laatste keer dat ze Froukje heeft gezien, dat een paar maanden geleden tijdens die bizarre avond in Club Red dat ze een half uur met elkaar getongd hebben om indruk te maken op de DJ. En damn, indruk maken was gelukt! “Hé Frou, wat leuk je weer te zien! Maar ik heb vanmiddag college Nederlands van mevrouw Augusteijn en ik loop hopeloos achter. Ze kijkt me altijd al zo boos aan, straks ontploft haar gezicht nog een keer. Als ik de les dan al skip, chip ik in de Prinsentuin aan het einde van de middag? Daar ga ik sowieso al even naar toe met Charlotte en Felix!”

“Felix? Is dat die rossige gozer die alleen maar foto’s van zijn sixpack post op Insta? Nice.” Froukje likt haar lippen af en geeft Ellis een overduidelijke knipoog. Ellis raakt een beetje in de war:“Uhh, ik heb zijn sixpa.. ik bedoel zijn Instagram-account nog niet gezien. Ik vind hem gewoon wel grappig. Ben je vergeten dat ik een relatie heb met Omar? Froukje kijkt enigszins geirriteerd:“Omar zit in Amsterdam pop, en ik denk dat hij zich daar ook prima vermaakt zonder jou. Enne.. whatever happens in Leeuwarden stays in Leeuwarden!” Voordat Ellis kan reageren geeft Froukje geeft Ellis een luchtkus, zwaait ze haar hoogblonde haar over haar blote schouder en loopt op haar hakjes de school uit. “Ik ga onder invloed van veel te veel wijn genieten van het leven El, als je mee wilt genieten dan app je me maar! ‘Wat een tekenfilmfiguur is het ook, denkt Ellis bij zichzelf. Maar ze kon wel goed zoenen.. voor een meisje.

Terwijl Ellis door de centrale hal van het gebouw loopt, denkt ze met warme gevoelens terug aan die roemruchte avond in Club Red. Froukje had zich -as usual- ontzettend opgetut, en bekeek alle mannen als een tijger die al 3 weken niet had gegeten. Aandacht, daar genoot Froukje van. En je moest het haar meegeven: ze schaamde zich daar totaal niet voor. Ellis en Froukje vermaakten zich prima met de gratis drankjes die ze van een paar veel te oude gasten kregen. En voordat Ellis er erg in had, kwam Froukje ineens wel heel dichtbij..

‘BLIEP BLIEP’ Ellis schikt op, er komen ineens een stort vloed aan appjes binnen op haar telefoon: het was Charlotte! El, help me! Ik zit alvast met Felix, Friso en Jochem in de Prinsentuin. Ik kan deze drie kerels niet alleen handelen! Bijgevoegd zat een foto van Charlotte in bikini, waarop ze erg bang leek te zijn. Op de achtergrond stond een kwaad ogende Felix.. met sixpack!

Next episode in Erotiek in de Schoolbanken: Gaat Ellis haar les skippen? Wat is er met Charlotte aan de hand? Wat zijn Felix en zijn sixpack van plan?

Show More

Related Articles

Geef een reactie

Check Also
Close
Back to top button
Close
Close