Handig

Recensies

Eens in de zoveel tijd moet iemand gewoon es ff lekker z’n plasje over dingen doen. We vonden daarom weer een paar dingen waarvan we vinden dat jij ze als student moet hebben overwogen. Dus.

Gnocchi – Pasta op basis van aardappel
Gadverdamme man. Wat een verdriet. Deze pastaballetjes, die eigenlijk geen pastaballetjes zijn maar gewoon ordinaire hompjes aardappelpuree, hebben de textuur van een natte krant, plakken aan je gehemelte als waren ze van pritt-stift en smaken naar precies niks. De degerige nasmaak maakt het gruwelen helemaal af. Niet te beuken die meuk.

1 Ster. Met moeite.
Gnocchi

Facebook – Sociaal medium
Typisch gevalletje je kunt niet mét, maar ook niet zonder. Want van die don’t scroll down without typing Amen-posts en Als je een boom zou zijn, welke zou je dan zijn?-testjes word je zo onderhand gillend gek, maar eerlijk is eerlijk: je pakt elke gelegenheid aan om even lekker te swipen. Poepen = Facebooken. In de bus = Facebooken. Terrasje pakken = Facebooken. Want gut, je blijft zo lekker op de hoogte. Van de meest recente duckface van Susan of hoe Christiano Ronaldo eruit ziet in z’n zwembroek. Nu we het erover hebben, like je ons al op Facebook trouwens?

3,5 Sterren.
Facebook

Katten – Huisdieren
Nawwwwwwwwwwwww. Katten zijn liiieeeeeevvvvvv. Lekker zelfstandig, kunnen gewoon kakken zonder jou. Dat scheelt verplichte sjokrondjes in de zeikende regen. In tegenstelling tot honden kwijlen ze niet je zorgvuldig uitgekozen outfit onder, springen ze niet met hun gore poten tegen je aan en likken ze je niet wakker om een uur of zeven ’s ochtends. Ze houden van knuffelen en geven schattige kopjes, maar gaan er ook prima op als je besluit een weekend naar, ik roep maar wat, Leuven te vertrekken om te feesten en te beesten en Belgisch bier te beuken. Als je maar genoegbrokken neerzet. My kinda animal.

5 Sterren.
Uitgelicht-recensies

Filippijnen – Vakantiebestemming
Suuuuuupernice. Heel mooi. En warm. En mooi, had ik dat al gezegd? Tikkie duur om er te komen, maar als je dan eenmaal op plaats van bestemming bent kost het allemaal maar een scheet en drie knikkers. In tegenstelling tot nagenoeg alle andere Aziaten kunnen de Filippino’s niet bijster goed koken. Eet dus vooral gewoon pizza of McDonald’s. Wat hun gebrek aan culinair inzicht meer dan goed maakt: het prachtige landschap en de fantastische stranden. Om heel hard van te huilen, zo oogverblindend. Palawan, een van de Filippijnse eilanden, is dit jaar voor de tweede keer uitgeroepen tot mooiste eiland van de wereld. OKÉ GO!

4,5 Sterren.
Filipijnen

Door: Marilyn de Beurs

Show More

Related Articles

Geef een reactie

Check Also
Close
Back to top button
Close
Close