Van alles

Nooit meer een modeflater

Hans Ubbink
Een jasje van Hans Ubbink; a man cannot do without. Als mr. Ubbink een zeehondje was, zou er niet op hem gejaagd worden, maar zou hij op een voetstuk geplaatst worden. Deze man is een held! Gedurfde prints voor de mannen die zichzelf durven zijn en daarvoor uitkomen via hun kleiding. Voor een Hans Ubbink-jasje moet er diep in de buidel worden getast.

Prijs: net nieuw zijn deze beauty’s €360,-

Cavallaro Napoli
Minder gewaagd dan Hans Ubbink, maar zeker net zo smaakvol. Italiaanse, perfect afgewerkte jasjes met leuke details. Een man die een jasje van Cavallaro Napoli draagt, doet niet mee voor spek en bonen. Cavallaro haalt het beste in zijn drager naar boven. Schoolresultaten met een acht of hoger en alleen sjans van de finest bitches. Voor niets gaat de zon op en dit jasje is allesbehalve niets.
Prijs: ook voor deze beauty betaal je €360,-

WE
Een student heeft weinig geld, maar moet er wel scherp bijlopen om zoveel mogelijk vrouwen te regelen. Aangezien geld wel degelijk een rol speelt, biedt de WE uitkomst. Strakke jasjes voor een leuke prijs. Wees alert bij aankoop! Designtechnisch zit er wel eens een rotte appel in het mandje van de WE. Koop alleen het allermooiste en meest bijzondere jasje. Nooit voor standaard gaan, dat deed je moeder ook niet toen ze jouw vader uitzocht.
Prijs: tussen de €50,- en €100,-

Scotch & Soda
Scotch & Soda; zelfs je leraar kent dit merk! Elke jas is een juweel. Met uiteenlopende ontwerpen is er voor ieder wat wils. Koop er wel een die lekker zit en past bij jouw swagger. Een man met een verkeerd Scotch & Soda-jasje valt door de mand, wordt nagewezen en uitgelachen. Zorg ervoor dat jij niet diegene bent.
Prijs: tussen de €120 en €200,-

SCHOENEN

Nette schoenen
Niemand kan zonder nette herenschoenen. Een man wil alleen maar seks, drugs en rock-‘n-roll. Om deze drang naar wilde avonturen te verhullen, zijn nette herenschoenen van groot belang. Het gaat om de uitstraling. Met een paar nette stappers aan je voeten zal niemand jou verdenken van een drang om alles te doen wat God verboden heeft. Je ziet er namelijk keurig uit en zal meteen serieus worden genomen.
Prijs:
tussen de €80,- en €200,-

Nike Air Max 1

Nike Air Max 1: vier magische woorden die verwijzen naar een geweldig stukje leer. Deze fantastische schoen is hip and happening en maakt een outfit af. Vrouwen staan uren voor de spiegel, twijfelen dagenlang over welke oorbellen ze willen dragen en weten na maanden van wikken en wegen nog steeds niet wat ze willen. Jij niet. Met een Nike Air Max 1 aan de voet ben jij er klaar voor.
Prijs: €130,-

TOMS
TOMS zijn gaaf, beschikbaar in alle kleuren en leuk geprijsd. Met een heerlijke lente in het vooruitzicht kan een man niet zonder. Schiet je TOMS aan en ga naar buiten! Het zonnetje zon schijnt, de lucht is blauw, het terras dat roept: lelijke kutstudent… kom maar gauw!
Prijs: €60,-

Show More

Related Articles

Geef een reactie

Back to top button
Close
Close