Seks

Befmeister of the year

Hoi lekkere mannen van Friesland,

Tijdens de redactievergadering kregen we bijna ruzie over wat mannen en vrouwen willen en wat vrouwen denken dat mannen willen en andersom. Heel complex dus. Om dit vraagstuk voor eens en voor altijd op te lossen, hebben de mannen iets heel sufs gemaakt over chicks. Maar wij, de vrouwen, schotelen jullie mannen voor wat jullie willen én moeten weten.

Geen dank!
xx de hete babes van de redactie
______________________________________

Seks is leuk, maar vooral als je ook nog eens weet wat je doet. Helaas overschatten sommigen van jullie je kwaliteiten heel soms een beetje (nee, jij niet hoor!). Daarom leggen wij vrouwen jullie voor eens en altijd uit hoe je moet beffen. Good luck!

Stap 1: vinger haar eerst
Verkent het gebied eerst even, voordat je er als een gek bovenop duikt. Is ze geschoren, heeft ze enorme schaamlippen of een gat zo groot als een tennisbal? Door voorzichtig met je vingers alvast het oorlogsgebied af te tasten, weet je waar je aan toe bent. Heel belangrijk: je vingers zijn niet een soort mini-surrogaatpiemel waar je maar zo hard mogelijk mee in en uit dat gat moet raggen.

Stap 2: lick it
De kust is verkend en veilig, dus je begeeft je langzaam naar beneden. Dit kun je doen door wat kusjes op haar buik te geven. Ben je beneden, ga dan niet likken als Lassie. Ook hier geldt: finesse en voorzichtigheid zijn geboden. Je likt langzaam met het puntje van je tong over haar intieme zone. Als je haar clitoris hebt gevonden, dan zuig je daar niet aan. Dat doet pijn. Let goed op haar lichaam, hoe ze op jou reageert. Als ze verveeld naar het plafond ligt te staren, doe je iets fout.

Stap 3: alles uit de kast
Naast het beffen, wat moeilijk is, maar wat je na vijf minuten toch wel onder de knie zou moeten hebben, kun je ook extra tools inzetten. Vingeren tijdens het beffen is áltijd chill, doen dus. Mocht ze een beetje kinky aangelegd zijn, dan kun je er een vibrator bijhalen, maar tijdens een one-night stand is dit misschien niet de beste move (overigens is het ook een beetje vreemd als jij een vibrator in huis hebt).

Stap 4: finish the job
Gemiddeld kost het een vrouw twintig minuten om klaar te komen bij orale seks. Dat is een gemiddelde. Voor elke keer dat jij een wijf binnen vijf minuten klaarbeft, moet één van je kameraden er bijna een uur tussen liggen. Vrouwen kunnen gemakkelijk faken, dus geloof het niet altijd. Anyway: bef haar klaar, want als je gaat, moet je het ook afmaken. Het is niet net als met mannen dat er daarna niet meer gebatst kan worden. Veel vrouwen zijn juist geiler na hun orgasme, doe er je voordeel mee.

Show More

Related Articles

Geef een reactie

Check dit ook
Close
Back to top button
Close
Close