PersoonlijkSeks

Geil doen voor de kost

Je bent student, je bent skeer en je wil wat. La la la GELD bij voorkeur. Je kunt je natuurlijk een slag in de rondte vakkenvullen, barman (m/v) worden of strontschrobben bij de thuiszorg. Kan allemaal. Maar het mag en kan allemaal óók wel een tikkeltje spannender, niet? Wat denk je van een baantje in de seksbranche, bijvoorbeeld? Da’s weer ‘ns wat anders! Isa doet het. Ze webcamt en belt met hitsige mannen en krijgt daar dik voor betaald. Foooookking interessant, vertel, vertel, vertel Isa!

Hee Isa. Je heet helemaal geen Isa hè? Waarom wil je anoniem blijven, rust er erg een taboe op wat je doet denk je?
“Een beetje wel ja. Mensen hebben gelijk een oordeel over je. Veel mensen die doen wat ik doe houden het geheim voor hun omgeving. Bij mij weten alleen een paar vriendinnen er vanaf, verder niemand.”

Ah. Jammer eigenlijk hè, dat veroordelende? Wat doe je eigenlijk precies?
“Ik bel en cam met mannen. Dat is m’n bijbaan naast m’n studie binnenhuisarchitectuur. Het hangt er een beetje vanaf hoeveel tijd en zin ik heb, maar gemiddeld werk ik zo’n tien uur per week.”.

Joh. En? Vind je het leuk?
“Soms heb ik hele leuke gesprekken en gaat het niet alleen over seks. Dan vind ik het leuk. Af en toe heb je ook mannen die binnen 5 minuten willen klaarkomen. Budgetrukkers noemen wij ze. Daar vind ik niks aan.”

Oh echt! Hoe pak je dat dan aan? Die budgetrukkers?
“Ik maak ze duidelijk dat ik pas wat uit doe als we langer hebben gesproken. Meestal gaan ze dan weg. Soms worden ze boos, dan klik ik ze weg.”

Wow. Serieus! Gebeurt dat vaak?
“Nee gelukkig valt dat wel mee. Meestal heb ik hele leuke gezellige gesprekken. Over werk, hobby’s.. eigenlijk de standaard dingen wel. Hangt er ook vanaf hoeveel zij willen vertellen. Soms gaat het over reizen die ze hebben gemaakt of grote hobby’s waar ze veel mee bezig zijn.”

Dus lang niet altijd over seks?
“Meestal uiteindelijk wel. Maar af en toe willen mannen gewoon echt even met iemand praten om alles tegen te kunnen zeggen ofzo.”

Maar uiteindelijk ga je dus altijd wel uit de kleren? Wat vragen ze je om te doen?
“Niet altijd.. vaak alleen m’n borsten. Ze vinden het leuk als ik met m’n borsten speel. En soms doe ik alles wel uit.. maar dat doe ik alleen als ik zelf ook echt ‘zin’ heb, haha!”

Ja gelijk heb je! Heb je dat vaak, dat je er zelf ook van geniet? Kan me voorstellen dat het best opwindend kan zijn om te doen en om bekeken te worden.
“Als ik het doe geniet ik ervan. Anders doe ik het niet.”

Zie jij de man aan de andere kant ook?
“Dat kan. Als ze een webcam hebben doen ze hem meestal wel aan. Dat maakt het wel leuker! Dan weet je een beetje wie je voor je hebt en dan heb je meer interactie.”

En moet ik het dan zo voor me zien dat zo’n sessie bestaat uit voorspel, dirty talk en met jezelf spelen? Zoiets?
“Ja! Eerst beetje voorstellen, kijken wat de ander voor fantasieën heeft en daar op inspelen. En uiteindelijk ervoor zorgen dat de man klaarkomt.”

Kom je veel rare fantasieën tegen?
“Hmm, valt op zich wel mee, maar ik vind niet snel iets raar. Soms wel dat mannen ’t geil vinden als je doet alsof je een jong meisje bent. Daar doe ik niet aan. Dan klik ik ze meteen weg. Er zijn wel veel mannen die willen dat ik hen domineer.”

Andersom ook wel eens, dat jij de onderdanige moet spelen?
“Nee eigenlijk niet. Af en toe wel aan de telefoon, maar dan kun je natuurlijk alles makkelijk faken dus dat doe ik dan ook.”

Wat vind je leuker, telefoon of cam?
“Cam. Dat verdient beter, haha”

Lijkt me wel pittiger, vooral als je er niet zo’n zin in hebt.
“Nee meestal als ik eenmaal zit komt het wel. Maar ’t is net als naar de sportschool moeten, je moet even die drempel over. Haha!”

Kan ik me voorstellen. Hehehe. Hoe lang doe je dit werk al?
“Ik heb dit vier jaar geleden ook een jaar gedaan. En nu sinds drie maanden weer.”

Ah, oké. En hoe ben je er zo bij gekomen?
“Een vriendin van mij deed het al. En ik houd van die spanning.”

Wat verdien je eigenlijk?
“Zo’n €25 per uur.”

Wat is het gekste dat je hebt meegemaakt aan de telefoon of voor de cam?
“Dat een man mij een heel hoofdstuk ging voorlezen uit een boek aan de telefoon. En voor de cam dat iemand mijn naam op zn piemel ging schrijven. Dat deed ‘ie omdat ik zijn droomvrouw ben, zei hij. En daarna trok ‘ie zichzelf af.”

HAHA! Wauw. Kan je dan je lachen inhouden?
“Ik heb mijn gezicht niet in beeld. Dat durf ik echt niet! Ik zou me doodschamen als er ergens screenshots van me zouden opduiken ofzo.”

Ja? waarom zou je je schamen?
“Nou, stel het komt openbaar op Facebook ofzo.. Dan word ik altijd raar aangekeken op straat of in de kroeg. Het is nog steeds een taboe. Ik denk dat vrouwen me gelijk zien als hoer of slet. Mannen trouwens misschien ook wel. En dan moet ik mensen teleurstellen.. En ik hou er niet van om mensen teleurstellen, haha!”

Door: Marilyn de Beurs
Illustraties: Mirre de Gooijer

LSK_3

Show More

Related Articles

Geef een reactie

Check Also
Close
Back to top button
Close
Close