OpmerkelijkSeksVaste rubriek

Erotiek in de Schoolbanken: seizoen 1, aflevering 4

Previously in Erotiek in de schoolbanken:
Ellis fietst een zonovergoten Prinsentuin in om met wat vrienden te zonnebaden. Helaas is ze haar bikini vergeten. Ze besluit om snel even naar huis te fietsen en er eentje op te halen. Als ze naar haar fiets loopt,tikt Sixpack Felix haar op haar schouder. ‘Zal ik even met je meefietsen? Alleen is ook maar zo alleen,’ zegt hij. Breed glimlachend pakt Ellis haar fiets. Dit is het ideale moment om even alleen met Felix te praten…

Terwijl Ellis en Felix onderweg zijn, moet ze even denken aan haar vriendje Omar. Of nou ja, vriendje… Vlak voordat hij naar Amsterdam vertrok voor een ‘mannenweekend’  hebben ze nog flink ruzie gehad. Het is misschien nog niet helemaal officieel over, maar Ellis voelt aan alles dat als hij terug komt, ze maar even stevig moeten praten. Op dit moment doet zich wel een he-le mooie kans met Felix voor! Na even twijfelen maakt ze voor zichzelf een besluit: zo meteen zal ze eens kijken hoe ver ze Felix kan krijgen…

Als ze bij Ellis’ huis arriveren, zegt Felix: ‘zal ik nog mee naar binnen gaan of pak je er snel even eentje?’ ‘Nee joh, loop maar even mee! Ik heb er zoveel, dit kan wel even duren,’ zegt Ellis. Dit is het ideale moment om hem eens wat beter te leren kennen. Terwijl ze samen naar binnen lopen, kan ze nog net een schokkerig zuchtje van Felix horen. Zo te merken vindt hij dit net zo spannend als zij zelf. Om hem gerust te stellen schenkt ze hem haar allerliefste glimlach. Samen lopen ze de trap op naar haar kamer, bovenin een studentenhuis.

‘Ga jij maar op de bank zitten, Felix. Dan zoek ik even een paar leuke outfitjes uit en dan moet jij maar even beoordelen welke de beste is,’ zegt Ellis. Aan Felix gezichtsuitdrukking te zien lijkt hem dit ook een goed idee. Felix neemt plaats op de bank. Wanneer Ellis de kastdeuren opent van haar kledingkast kan Felix haar net niet zien. Ze geeft Felix nog een vette knipoog en verdwijnt achter de kastdeur. Terwijl ze haar broekje losknoopt, twijfelt ze even. Is dit echt wel zo’n goed idee? Al snel is die gedachte helemaal weg. ‘Er zit verdomme een jonge god op je bank, stel je niet zo aan!’ fluistert ze tegen zichzelf. ‘Wat?’ hoort ze vanaf de andere kant van de deur. ‘Niks!’ roept ze snel. Fuck, dat ging bijna mis.

Ellis trekt haar broekje uit en gooit deze over de kastdeur. Daarna trekt ze ook haar T-shirt uit en gooit deze erachteraan. ‘Wow,’  hoort ze zacht aan de andere kant van de deur. Dit gaat de goede kant op! Enkel gekleed in haar weinig verhullende lingerie staat Ellis op nog geen twee meter afstand van Felix. Een plankje van hooguit anderhalve centimeter dik belemmert het zicht. Als ze stiekem even om het hoekje gluurt, ziet ze Felix in een wel heel ongemakkelijke positie zitten. Ondanks die houding kan Ellis goed zien dat hij hier best opgewonden van raakt. Het bevalt haar wat Felix te verbergen heeft. Ellis verdwijnt weer helemaal achter de kastdeur en buigt voorover om een ander broekje te pakken. Hierdoor komt een groot deel van haar lichaam in het zicht. Heel langzaam komt ze weer omhoog. Tot haar schrik voelt ze ineens zijn warme adem in haar nek. Ze draait zich om. Felix is opeens heel dichtbij komen staan.

Volgende keer in Erotiek in de schoolbanken: Wat is Felix met Ellis van plan? Zal Ellis haar lingerie aanhouden? Zullen ze samen ooit nog terugkeren naar de Prinsentuin? Wat zal Omar, het bijna ex-vriendje van Ellis, hiervan vinden?

Door: Anoniempje

Show More

Related Articles

Geef een reactie

Back to top button
Close
Close