InterviewPersoonlijkVaste rubriek

De Straatvraag: Op wie heb jij een stiekeme celebrity crush?

Fantaseren over iemand die way out of your league is, hebben we vast allemaal wel eens gedaan. Dat is helemaal niet erg en een leuk gespreksonderwerp binnen je vriendengroepje. Het kan iemand van school of werk zijn. Maar het kan natuurlijk nog veel beter! Je kijkt vast wel eens naar de televisie en denkt dan bij jezelf: ‘Daar zou ik een beschuitje mee willen eten!’ Studerend Leeuwarden is hierin niet anders. Daarom de vraag: Op wie heb jij een stiekeme celebrity crush?
Wendy
Wendy, 20 jaar, Rechten, NHL
Daar moet ik even goed over nadenken! Niet omdat het er heel veel zijn, hoor. Ik denk toch dat het dan Zac Efron wordt. Dat vind ik een hele knappe man. Hij heeft een goed figuur en een leuke kop om naar te kijken. Dat vind ik bij een celebrity crush wel belangrijk.
Marieke
Marieke, 20 jaar, Rechten, NHL
Jaa, dat is echt wel Channing Tatum dan. Hij heeft echt een héél mooi lichaam, lekker gespierd. Ook kan hij heel goed dansen. Een man die sexy kan dansen heeft sowieso al een pluspunt qua aantrekkelijkheid.
Felicia
Felicia, 24 jaar, Communicatie, NHL
Ooooh, dat zijn er echt een heleboel. Als ik dan toch moet kiezen ga ik voor Daniel Dae Kim Fotootje erbij van die vent? Ik kende hem niet… Hij is een Koreaanse acteur. Ik heb echt een zwak voor hem. Aziatische mannen zijn voor mij een dingetje. Zij hebben iets wat Europese of Amerikaanse mannen niet hebben. De Aziatische X-factor, daar val ik  op.
Rick
Rick, 26, Voedingsdeskundige, NHL
Ik heb een crush op Geraldine Kemper. Ze is echt superlekker, maar gedraagt zich gewoon normaal. Je zou het ook wel een beetje het ‘buurmeisje’ uiterlijk kunnen noemen. Zij zou echt mijn ideale vriendin zijn.
Nogunaka
Nogunaka, 18 jaar, Architectuur, Hanze Hogeschool
Dat is Rihanna. Ze is echt focking lekker, weet je wel. Haar curves, ze is gewoon ‘chocolate brown caramel’. Echt helemaal goed, zeg maar. Iedere vent zou zonder woorden gewoon moeten begrijpen wat ik bedoel.
Sander
Sander, 20 jaar, Verzorgende IG, Friesland College
Ik heb er meerdere. Megan Fox is mijn favoriet. Een goed lijf en hele mooie volle lippen. Op nummer twee komt Rihanna en op nummer drie Iggy Azalea. Dat zijn ook echt twee hele mooie vrouwen.
Nick
Nick, 27 jaar, Leisure Management, Stenden
Dan ga ik voor Lonneke Slöetjes. Zij is een volleybalster die me opviel tijdens de Olympische Spelen. Daar zie je natuurlijk een heleboel mooie vrouwen, maar zij viel me echt op. Mooie bos haar, beetje gespierd. Ja, daar hou ik wel van!
Door: Bram Adriaansz
Foto’s: Tini Groen
Show More

Related Articles

Geef een reactie

Back to top button
Close
Close