Van alles

De naakte waarheid

Met haar lange gestalte en nog, voor een student, een verbazingwekkend slank lijf maakte Linda haar entree in de studio. Vol zelfvertrouwen stapte ze voor de camera en daarna, wel met kleren aan natuurlijk, deed ze haar verhaal aan Nicky.

Over Linda

Linda is derdejaarsstudent in Leeuwarden en studeert aan het Van Hall Larenstein. Ze volgt de opleiding Diermanagement. Ze houdt van reizen en paardrijden, maar heeft een hekel aan andere sporten. Haar lichaam telt 182 centimeters in de lucht en met haar 72 kilogram is een modellencarrière zeker voor haar weggelegd.

The woman in the mirror

Wanneer Linda in de spiegel kijkt, is ze op z’n zachtstgezegd niet zo tevreden. Natuurlijk, elke vrouw is soms wel onzeker. Maar Linda wéét dat ze er beter uit kan zien dan hoe ze er nu uitziet en dat frustreert haar. Voornamelijk denkt ze: ”Kut, die studententijd heeft meer met m’n lichaam gedaan dan mij lief is.” Het meest trots is Linda op haar lange benen, die heel gespierd zijn geworden door het vele paardrijden. Verder is ze best tevreden met haar billen en haar lange volle haar.

Minder tevreden is Linda over haar borsten, ze vindt deze namelijk niet kloppen in verhouding tot de rest van haar lichaam. “Ik ben namelijk best lang, dus ik vind dat ik wel gezegend had kunnen worden met wat grotere borsten.”

Het effect van de studententijd

Volgens Linda heeft de studententijd zeker invloed gehad op haar lichaam. Door het bier drinken en ongezond eten is ze is een stuk dikker geworden, ongeveer zes kilo, en daar baalt ze best van. Linda: “Ik heb het nu redelijk druk met school, maar wanneer die stressperiode voorbij is, ben ik wel van plan hier wat aan te gaan doen. Misschien moet ik toch maar een keer naar de sportschool…”

Let’s talk about sex

Ondanks die paar kilootjes die er aan zijn gevlogen, hoort Linda de mannen niet klagen. Eigenlijk heeft ze nooit negatief commentaar gehad, mannen geven zelfs vaak complimentjes over haar lichaam. In Leeuwarden heeft ze vier mannen haar bed ingesleurd en zit ze tijdens de seks het liefst bovenop. A woman in control!

Door: Nicky van Veenhuizen
Fotografie: Afke Manshanden

Tags
Show More

Related Articles

Geef een reactie

Back to top button
Close
Close