Van alles

Zo doe je het… dronken

Er zijn vele manieren om seks te hebben. Een vluggertje, buiten in de tuin of in het bed van je ouders. Maar studenten wonen op zichzelf. Ze hebben een eigen bed en kunnen doen wat ze willen. De donderdagen zijn niet voor niets studentnights en op deze avonden drinken studenten vaak het licht uit hun ogen. Een scharrel wordt meegesleurd vanuit Club Red of de Doelensteeg en een wilde avond staat in de planning. Maar hoe kan je nou het beste seks hebben als je al aardig van het padje af bent?

Missionaris
Dit standje is het gemakkelijkst en het meest burgerlijk. Man bovenop, vrouw onderop en pompen maar. De man moet hier wel enig werk verrichten, maar een echte work-out kan je dit niet noemen. Voor de vrouwelijke student die een aantal drankjes te veel opheeft is dit standje perfect. Lekker op je rug liggen en een beetje zeesterren*. Fluitje van een cent.

*zeesterren: ander woord voor rugliggen. Denk maar aan de vorm van een zeester. De bovenste arm is het hoofd, links en rechts hiervan zitten de armen en beneden zitten de benen. Vervolgens niks doen, geen geluid maken en je laten nemen. Zeesterren dus.

Doggystyle
Op z’n hondjes vergt iets meer van de vrouw dan het missionarisstandje. Ze zal in dit geval wel een houding moeten aannemen in plaats van alleen maar op haar rug te liggen. Toch kost het niet veel moeite want de vrouw kan gewoon op haar handen of armen leunen. De man heeft het hier ook gemakkelijk. Na te veel biertjes te hebben gedronken wil de man eigenlijk niets liever dan slapen. Maar helaas, hij heeft het weten te regelen en nu moet hij toch nog aan de bak. Hij wordt ineens een stuk geiler wanneer hij naar haar billen kijkt (of niet) en gaat ervoor. Dat stoten kost natuurlijk wel de nodige energie, dus wanneer de man even een pauze wil nemen kan hij zich gewoon voorover gooien. Plat op de rug van de vrouw. Wanneer de vrouw dit vol kan houden ben je heerlijk met het standje doggystyle bezig.

De schildpad
De vrouw heeft natuurlijk ook genoeg gedronken wanneer ze doggy genomen wordt. Maar zo’n lomp lijf dat in één keer op haar rug klapt, kan natuurlijk even te veel worden. Op dit punt kan de vrouw gewoon plat op haar buik gaan liggen. Geen moeite meer doen om steun te zoeken. maar gewoon gaan liggen. Die vent vindt het allemaal wel prima en stoot gewoon vrolijk verder. Wil je dit standje alsnog to the next level brengen als vrouw, kruis dan je benen. Zo maak je het allemaal net wat strakker en zal de man sneller klaarkomen, waardoor jij kan slapen.

Door: Nicky van Veenhuizen

Show More

Related Articles

Geef een reactie

Back to top button
Close
Close