HandigUitgaan

Waar is dat feestje?

Dikke tips voor een leuke avond

Het einde van het jaar komt met rasse schreden dichterbij. Om dat toch een beetje te doen vergeten zet uw eigenste LSK nog even een aantal feestjes op een rijtje. Een soort van service, hoef je je niet meer helemaal de pleuris te Facebooken en te Googlen. Zo zijn wij. Pak de markeerstift erbij, plak het op je prikbord en aanstrepen maar! Vergeet niet een paar vriendjes en vriendinnetjes mee te nemen. Wel zo gezellig.

18 november: Harmony of Dance

Zin om die grauwe novembermaand eens lekker door de midden te breken? Ga dan keihard uit je plaat tijdens Harmony of Dance. De normaal zo chique stadsschouwburg wordt dan omgetoverd tot een vette dance locatie. Wordt hartstikke gezellig.

 

24 en 25 november: Explore the North

De Leeuwarder binnenstad als festivallocatie, het kan! En dat bewijst Expore the North dan ook. Overal bandjes, poëzie en andere kunstzinnige uitspattingen. Zin om eens Leeuwarden op een bijzondere manier te bekijken? Google dan maar ’s hoe je aan kaartjes komt.

 

10 december: Muziek bij de buren

Een mooie samenwerking van Asteriks en de academie van Popcultuur. Op 10 december vinden er allemaal kleine concertjes plaats in Leeuwarder huiskamers. Om 12 uur is de gezamenlijke opening, de locatie is alleen nog niet bekend. Spannend hé?

 

15, 16 en 17 december: Freeze festival

Het nieuwe poptalent van Friesland bekijken? Dat kan tijdens het Freeze Festival. Lekker genieten in Neushoorn van Friese acts en internationale headliners. Met als klap op de vuurpijl de uitreiking van de Friese Popawards op zaterdag! Dat beloofd een gezellig weekend te worden.

 

19 december: Midnight Heroes Christmas Special

Tijdens deze gure nacht genieten van leuke deuntjes? Dat kan in Red. Zet je kerstmuts op en ga ervoor. Wie ho ho houdt je tegen? Wij in elk geval niet. Een ideale manier om het echt een dolle dinsdag te maken.

 

23 december: 80’s & 90’s after party

Even lekker terug in de tijd en dansen op de foute hits van vroegâh? Dat kan de 23ste in Hemingway. Swingen op Michael en Tina. Dat moet wel een goed feestje worden. Daar moet jij bij geweest zijn. Mobiliseer je vrienden en go!

Tags
Show More

Related Articles

Geef een reactie

Back to top button
Close
Close