Van alles

De naakte waarheid

Het begon allemaal op een koude, regenachtige herfstdag. Niet de ideale dag voor een naakt-fotoshoot, zeker niet voor een man. Gelukkig werd de kachel opgestookt en zou het al snel een zeer aangename temperatuur worden om het adamskostuum aan te trekken. Een paar tikjes tegen de jongeheer van het model zorgden ervoor dat hij op lengte was and we were ready to go!

Het is natuurlijk best een grote stap om als model naakt op de foto te gaan, daarom is het best begrijpelijk dat hij anoniem wil blijven. Om het verhaal toch redelijk leesbaar te maken heet het model voor het gemak Herman.

Wie is Herman?
Herman gaat naar school. Hij is een student Media en Entertainment Management van Stenden Hogeschool in Leeuwarden. Met zijn 1.92 meter is hij best een grote vent en hoewel 85 kilogram zwaar klinkt, zie je dit zeker niet aan zijn strakke lijf af.

The man in the mirror
Wanneer iemand gevraagd wordt waar hij of zij het meest tevreden over is wat betreft zijn of haar lichaam luidt het antwoord over het algemeen: “Mijn haar”. Of: “’Mijn ogen”. Niet Herman. Herman vindt zichzelf namelijk best een knappe vent en is het meest tevreden over zijn penis. En waarom? Herman: “Mijn penis is prima. Het formaat klopt, hij is niet te klein en daarnaast is hij niet krom. Kortom, een toplul.” Zijn billen vindt hij ook wel strak en verder is hij ook tevreden over zijn schoenmaat. (Misschien omdat die indirect verband houdt met het formaat van zijn jongeheer?) Het is dan ook niet verrassend dat Herman nergens echt ontevreden over is. Ja, over zijn hoofd. Daarom staat zijn gezicht ook niet op de foto.

Het effect van de studententijd
Het bier drinken, feesten en pizza eten doet met het ene studentenlichaam heel veel en met het andere heel weinig. Bij Herman kun je niet zien wat voor invloed het wilde studentenleven op zijn lijf heeft gehad. Toch is dat kleine buikje het resultaat van wat Leeuwarden met hem heeft gedaan. Hij had verwacht dat hij veel dikker zou worden, maar het is toch bij zo’n drie à vier kilo extra gebleven.

Let’s talk about sex
Met zo’n strak lijf als dat van Herman kan het niet anders dan dat hij een groot aantal vrouwen hier in Leeuwarden heeft versleten. Maar negen vrouwen in een paar jaar tijd is toch een beetje een teleurstellend getal. Wanneer hij dan wel seks heeft, zeggen vrouwen tegen Herman dat hij een lekker buikje heeft of gaat het natuurlijk over zijn toplul, want daar houden ze ook wel van. Tijdens de seks neemt hij het meisje het liefst doggystyle.

Door Nicky van Veenhuizen

 

Tags
Show More

Related Articles

Geef een reactie

Check dit ook
Close
Back to top button
Close
Close