Van alles

De naakte waarheid

Zelfverzekerd en met een strak lijf maakt Michael zijn entree. Op een voor hem en voor jullie onbekende locatie trekt hij zijn boxer uit en laat zich fotograferen. In het begin was het een beetje frisjes, maar een warme deken doet wonderen. Aangekleed en wel deed hij zijn verhaal aan Nicky.

Wie is Michael?

Michael is 22 jaar oud en vierdejaarsstudent in Leeuwarden. Hij houdt zich bezig met wondere wereld van de accountancy en doet dit op de NHL. In het dagelijks leven houdt hij van feestjes vieren en zuipen. Eigenlijk vindt hij alles wel prima en heeft hij nergens een hekel aan. Michael is overal voor in. Zijn lichaam is 178 centimeters lang en hij weegt ongeveer 72 kilogrammetjes. Een slanke vent dus.

The man in the mirror

Een blik in de spiegel doet Michael niet blozen in de negatieve zin. Over zijn lichaam is hij meer dan tevreden. Hij vindt dan ook dat het beeld van ‘hoe je er volgens Nederland’ uit zou moeten zien, behoorlijk vertekend is. Als je dat allemaal moet geloven, word je alleen maar ongelukkig. Je kan maar beter tevreden over jezelf zijn, dan is er tenminste iemand die vindt dat je er goed uitziet.

Het meest content is Michael met zijn tenen. Het zijn mooie, lange tenen en ze zijn in verhouding. “Op mooie tenen kun je trots zijn,” aldus Michael.

Hoewel Michael vindt dat bijna iedereen perfect is, heeft hij toch wat aan te merken op zichzelf. Zijn knieën. Knieën vindt Michael maar rare dingen. Hij beschrijft ze als rare knobbels die toch maar in de weg zitten. “En waar zijn ze nou eigenlijk goed voor? Ze verbinden alleen maar je bovenbenen met je scheenbenen.”

Het effect van de studententijd

Michael dronk voordat hij ging studeren net zoveel als dat hij nu doet. Vandaar dat zijn studententijd nauwelijks invloed heeft op zijn lichaam. Misschien heeft het wel invloed gehad, maar daar heeft hij zelf geen last van. Zoals Michael zegt: “Je moet gewoon tevreden met je lichaam zijn. Sommige mannen durven niet eens zonder T-shirt op het strand te lopen, dat is belachelijk.”

Let’s talk about sex

Door zijn strakke lichaam valt natuurlijk te verwachten dat Michael aardig wat vrouwen heeft gehad en dit klopt. De teller staat nu op acht, maar daar komen vast nog heel wat bij. Tijdens de sex ligt Michael het liefst op zijn rug. Zo lang hij maar niks hoeft te doen, vindt hij alles prima. Wanneer Michael wordt gevraagd of hij complimenten krijgt tijdens de sex, vraagt hij: “Is ‘au, au, au’ een compliment?” Ja Michael, wij vinden van wel.

 

Door: Nicky van Veenhuizen
Fotografie: Jochem Schuiling

Show More

Related Articles

Geef een reactie

Back to top button
Close
Close