Column

De 24ste is de mooiste dag van de maand

Zullen we het over Corona hebben? Het lijkt me stug dat daar in de media veel over gesproken wordt. Corona is al gauw negen euro voor zes flesjes. BELACHELIJK! Dat kunnen ze toch niet vragen voor waterig Mexicaans maisbier in een doorzichtig glazen flesje? Als student (ik ben het niet meer) kan je dat ook echt alleen de dag van de stufi doen, is meteen je geld op. Kan je beter naar het casino, alles op zwart inzetten. Dan heb je of een hele goeie of een hele karige maand. Of een swapfiets nemen, dat is ook geld weggooien. 

Wat is nou nog meer leuk om te doen? Elke 24ste van de maand komt er weer een helikoptertje van Ome Duo je geld brengen. Laughing all the way to the bank. Sla geld stuk bij de Action, wie wil er nou geen buitenlands flesje cola met een nieuwe ingrediëntensticker erop? Joie de vivre mag wat kosten! 

En dan ben je een paar dagen verder. Stufi op, vergokt, fiets geleased en de complete inventaris van een filiaal van de Action in je kamer. Wie wil dat nou niet? Op de volgende 24ste van de maand weet ik wel wie minder geld krijgt, of in ieder geval geen geld krijgt van Swapfiets of de Action. Die willen na dit nooit meer adverteren in de Leeuwarder Studentenkrant. Sorry.

Show More

Related Articles

Geef een reactie

Check dit ook
Close
Back to top button
Close
Close