OpmerkelijkVaste rubriek

Aluhoedjes

De aarde is hol

In de rubriek Aluhoedjes behandelen we de meest spraakmakende complottheorieën. 911 was an inside job, JFK is vermoord door de CIA en de Illuminati heersen over de wereld. Geloof het (of niet). In deze editie van Aluhoedjes: de aarde is hol.  

De aarde is plat, de aarde is rond. Het is een discussie die eeuwig door lijkt te gaan. Al sinds de middeleeuwen denkt men dat je, als je maar lang genoeg doorloopt, zo van de aarde aftyft. Maar goed, wij weten natuurlijk al lang dat deze theorie klinkklare stierenstront is. De aarde is namelijk hol. Logisch toch? 

Geen hogere wiskunde 

Als je kijkt naar het gewicht van de aarde (5.976.000.000.000.000.000.000 ton) en je houdt hierbij rekening met de totale oppervlakte van deze planeet (510.100.000 km²), dan kun je natuurlijk zelf ook wel bedenken dat dit nooit een keertje klopt. Als de aarde al massief zou zijn, dan had-ie veel meer gewogen. Tja, dat is geen hogere wiskunde ofzo. 

Agartha 

Wij als gewone stervelingen merk hier in het dagelijkse leven niet heel veel van. Je fietst lekker naar school of je ouders zonder dat je bang hoeft te zijn dat er iets met je gebeurt. Het is namelijk zo dat de openingen naar de grote holte zich op de Noord- en Zuidpool bevinden. In de jaren ’40 vloog admiraal Richard Byrd als eerste persoon ooit over de Zuidpool. Hierbij deed hij de ontdekking dat er een opening bestond. Net als op het meest noordelijke punt op aarde. Hij is naar binnen gevlogen en sprak in zijn verhalen over het ontdekken van een compleet land met flora en fauna. Er liepen zelfs mammoeten rond. Volgens een lokaal vliegend wezen met wie hij contact maakte, stond hun stad bekend staat als Agartha. De bewoners van deze nooit eerder ontdekte plaats gaven aan dat ze zich grote zorgen maken over de manier wij aardelingen omgaan met nucleaire wapens.  

De Duitsers!!1! 

Zoals je misschien wel een beetje kunt raden, moest koning landjepik van de jaren ’40 zich er ook mee bemoeien. Hitler heeft een speciale expeditie naar Antarctica gestuurd om te kijken hoe de vork nou werkelijk in de steel zat. Er zijn kaarten en brieven gevonden met daarin verslaglegging. In één van deze brieven spreekt U-Boot bemanningslid Karl Unger over het feit dat een van de boten het centrum van de planeet heeft bereikt, maar niet meer teruggekeerd zou zijn. 

Wees niet blind 

We zijn dus erg onwetend. Daarbij komt ook nog het feit dat de mensen die geloven dat de aarde plat is, deze theorieën compleet overschaduwen met hun nonsens. Gelukkig weten wij alles beter en kunnen de nepcomplotten ons geen hol schelen.

Door: Niels Remigius

Show More

Related Articles

Geef een reactie

Back to top button
Close
Close