Van alles

Nomineer en stem op de docent van het jaar

Terug van weggeweest: de verkiezing Docent van het Jaar! Wie gaat de winnaar van 2019, Katja Hoekstra (NHL Stenden Communicatie), opvolgen?

Nomineer
Dit is de kans om jouw lievelingsdocent even extra in het zonnetje te zetten. Heb jij een docent die jou op een speciale manier heeft geholpen, wiens lessen ECHT goed zijn of simpelweg een docent die jij heel erg leuk vind? Schroom niet en nomineer hem/haar/hen! Ga vóór 6 mei naar onze Instagram pagina @leeuwarderstudentenkrant en DM ons de naam, de onderwijsinstelling, de opleiding en een motivatie van 1
regel.

Stem
Vanaf 10 mei kun je je achterban aansporen om tot 21 mei via www.leeuwarderstudentenkrant.nl
of de link in onze Instagram bio te stemmen op je favoriete docent. Om jullie te prikkelen kwam onze redactiel met de eerste twee genomineerden.

Brenda Speelman
NHL Stenden, Ad Online Contentcreator
Brenda maakt lesstof niet ingewikkelder dan dat het is en voelt haarfijn aan waar studenten behoefte aan hebben. Naast dat ze een master volgt, maakt ze tijd voor de persoonlijke begeleiding van haar studenten. Een optimistische en stralende persoonlijkheid.

Laurens van der Meulen
Hanze, Academie voor Popcultuur
Laurens van der Meulen is een superdocent omdat hij ‘altijd ons gezeik wil aanhoren en hier wat mee doet’. Hiervoor zit hij zelfs vrijwillig in onze WhatsApp groepen! Een echte topper, als je de studenten van de academie mag geloven.

Show More

Related Articles

Geef een reactie

Back to top button
Close
Close