Foto'sSeks

Ben jij een zeester?

Hier wat inspiratie ideeën voor je volgende nachtelijke avontuurtje! 

Wat hebben een aapje, een kruiwagen en een slangenmens met elkaar gemeen? Het zijn alle drie standjes in de Kamasutra. Je hebt het er vast weleens iets over gehoord; het is het belangrijkste Indiase leerboek over het uitvoeren van allerlei seksposities. Lilly en Tini zijn niet te beroerd om je wat inspiratie te bieden voor je seksleven en hebben daarom wat inspiratiefoto’s gemaakt. Op die manier weet jij straks precies wat je moet doen. Want ja, waarom zou je ervoor schamen? Seksen is voor iedereen, dus dan kan je het maar beter goed doen, toch? Lilly heeft gezorgd voor een toelichting bij ieder standje. 

 Het slangenmens 

Deze positie is geschikt voor op de bank of in bed. De man ligt onderop waarbij zijn billen nog net op de rand leunen. Hierdoor kan je als vrouw heerlijk de touwtjes in handen nemen. Als je op je voeten in plaats van op je knieën zit, zorg je ervoor dat zijn aubergine dieper in je kan. De weg naar de zevende hemel is op die manier snel gevonden. Let er wel op dat je bank of bed niet te hoog is, want dan is dit standje niet zo heel erg geschikt. Met een kater overigens ook niet. Ik vermoed dat je hoofdpijn dan nog extra toe zal nemen. Nee, steek dit idee maar in je spreekwoordelijke zak voor de katervrije dagen.  

 Een stoel voor twee 

Wat de titel al verraadt, is dat je voor deze positie een stoel nodig hebt. Je masculiene wederhelft kan dan alvast gaan zitten en jij klautert zo op hem.  Pas wel op dat je hem niet plots een schop geeft tegen zijn hoofd. Dat zou wel een enorme dooddoener zijn. Dit standje voelt heel intiem, omdat je elkaar echt aankijkt. Dit kan heel fijn zijn, vooral wanneer je al langere tijd een relatie met elkaar hebt. De vrouw heeft hier de leidende rol en kan zo heen en weer glijden. Omdat de man zijn handen vrij heeft, kan hij de borsten van de vrouw vastpakken. Ideaal voor de echte borstenman!  

 De wederzijdse siësta 

Ben jij niet zo’n ochtendsekser, maar lust je er wel pap van? Niet iedereen is altijd even energiek wat neuken betreft. Helemaal niet erg, begrijpelijk. Wil je toch wel even van bil, maar je kater heeft er redelijk ingehakt, dan is deze positie wat je op dat moment nodig hebt. De man gaat recht liggen op zijn zij en de vrouw in een hoek van 90 graden van hem, met haar benen over hem heen. Zo kan hij überchill en heel langzaam bij haar binnenkomen. Heerlijk voor those lazy days met de scharrel die de avond ervoor mee naar huis ging.  

 Het aapje 

Zoals deze naam al doet vermoeden, is het aapje weggelegd voor de gevorderde dekhengsten en -merries onder ons. Het vergt enige flexibiliteit, maar met behulp van de mannelijke partner onderop, in dit geval Tini, zou het makkelijk moeten lukken. De man moet zijn benen wel erg goed opgetrokken houden hiervoor. Als het nou niet lukt zou je eventueel ook kunnen wisselen van plek. Probeer de juiste hoek te vinden en pas op voor een gebroken piemel, want daar wordt niemand gelukkiger van.  

 

De rechte hoek 

Deze positie is fijn als de temperatuur in de keuken hoog is opgelopen. Het aanrecht of de keukentafel leent zich hier heel goed voor. De vrouw gaat op de tafel liggen met haar billen tot aan de rand. Voor het comfort kan er nog een kussentje onder haar billen worden gelegd, dat is wel zo fijn. Als vrouw hoef je niet per se te gaan liggen. Ze kan ook meer overeind komen zitten en haar armen laten ondersteunen. In die houding is het zeker ook geschikt voor op de wasmachine. Extra stimulatie is natuurlijk nooit verkeerd.  

 

Op de trap 

Zijn de bank, het bed en het aanrecht geen uitdaging meer voor je. Neem je liefje dan mee naar de trap. Hier kan je seksleven letterlijk en figuurlijk naar een hoger niveau getild worden. De vrouw hurkt op de trap en houdt zich vast aan een hogere trede, waarbij de mannelijke sekspartner achter haar gaat staan op een trede lager. Dit is een soort next level doggy style. Wil je er nog een extra dimensie aan toevoegen? Probeer dan eens naar boven te lopen. Je moet dan wel heel goed oppassen, want als er iemand struikelt dan ben je compleet uit je horny mood 

 Kruiwagen 

Ken je het nog van vroeger op school, dat je wedstrijdjes deed met kruiwagen rijden? Nou, dit is niet helemaal zoals vroeger, want hier komen een vajayjay en een pielemuis om de hoek kijken. 18+ kruiwagentje rijden kan je met gestrekte benen doen of juist met gebogen. Kijk maar wat jullie het lekkerst vinden. Dit is perfect op het moment dat je even standje ruig wilt gaan met je partner. Als vrouw moet je wel genoeg armkracht hebben, want anders gaat dit niet makkelijk lukken. Toch is het zeker het proberen waard. Voor de man is dit een heel fijn standje, omdat hij de teugels in handen heeft. Van het uitzicht alleen al zal hij ontzettend opgewonden worden.  

 Ineengevlochten 

Dit standje ziet er misschien wat ingewikkeld uit, maar dat valt reuze mee. De man gaat eerst op zijn zij liggen, steunend op zijn linkerarm en met zijn onderste been wat opgetrokken. De vrouw doet dan haar linkerbeen achterlangs en haar rechterbeen voorlangs. Het voelt wat als origami, maar het genot zal er niet om liegen. Ik durf te wedden dat je deze positie nog niet vaak hebt gedaan. Het is een leuke variatie op de missionaris, waar overigens ook niks mis mee is hoor. Van missionaris word je ook geil. Althans, dat mag wel de bedoeling zijn. “Ineengevlochten” is een minder bekend standje wat waarschijnlijk wel goed in de smaak zal gaan vallen.  

 Dit waren de acht Kamasutra-standjes voor deze keer. Ga vooral lekker veel oefenen en doe het wel veilig! Seksen is leuk en fijn, maar alsjeblieft wel zonder risico op soa-constrictors!   

Tekst door: Lilly Marges
Foto’s door: Tini Groen

Show More

Related Articles

Geef een reactie

Check dit ook

Close
Close